Gezocht: jonge freelancers voor video en montage

StampMedia dicht de kloof tussen media en jongeren. We maken jongeren mediawijs en media jongerenwijs. Voor onze preprofessionele omgeving zoeken we gemotiveerde en zelfstandig werkende jonge videofreelancers.

Wij zijn op zoek naar jongeren tussen 18 en 26 jaar die al ervaring hebben met video en montage, en die als freelancer opdrachten willen doen.

Wat kan je verwachten?
StampMedia werkt op regelmatige basis samen met andere non-profits voor video opdrachten (sfeerverslagen, vox pop, interviews,…).

Als freelancer ga je zelfstandig aan de slag. Je staat zowel in voor de video opname, de interviews, en de montage achteraf. Afhankelijk van de opdracht werk je alleen of samen met anderen.
Je kan steeds het nodige materiaal (camera, geluidsmateriaal, montagelaptop, … ) ontlenen, en ook voor advies en feedback kan je bij StampMedia terecht.

Voor elke opdracht krijg je vooraf de dagprijs en het aantal dagen door dat je hiervoor betaald wordt. We helpen je met de administratie die je daarvoor moet doen.

Wat verwachten wij van onze freelancers?
Je hanteert een professionele werkhouding en werkt zelfstandig: je communiceert goed met StampMedia over het verloop van de opdracht, je respecteert deadlines, je bent stipt, je neemt feedback ter harte, …

Hoe stel je je kandidaat?
Bezorg ons je cv via annemie@stampmedia.be.

Stuur enkele video’s die jouw werk goed weergeven. Geef daarbij ook de nodige uitleg. Binnen welke context maakte je deze video? Werkte je alleen of in groep? Wat was jouw rol in het proces?

Nog extra vragen? Stuur gerust een mail naar annemie@stampmedia.be

 

Reactie posten

Gelieve je naam in te vullen

Naam is vereist

Gelieve een geldige e-mail in te vullen

E-mail is vereist

Gelieve een reactie in te vullen

Over StampMedia

StampMedia is het eerste persagentschap in Vlaanderen - erkend als ‘algemeen nieuwsmedium’ door de Vlaamse Vereniging van Journalisten - dat een stem geeft aan alle jongeren in de media.
En dat niet alleen. StampMedia wil de berichtgeving over jongeren corrigeren en hen vooral zelf aan het woord laten. Zeker daar waar hun mening van belang is en weinig gehoor vindt in de mainstream kanalen.
Kortom: StampMedia is een persagentschap door jongeren met nieuws voor iedereen die het wil horen.
Daarom zijn we op zoek naar jongeren van allerlei slag, allerlei afkomst, allerlei overtuigingen en graag tussen zestien en zesentwintig jaar om mee te werken binnen dit unieke persagentschap.

Twitter

 • 29 mei 2017 @ 15:49

  Syrische vluchteling traint jonge voetballertjes bij MSC. https://t.co/RQ9jKg6P7s https://t.co/vYbxzubYlb

 • 24 mei 2017 @ 15:52

  Op het menu vandaag: insecten! Binnenkort meer hierover op onze website en Facebookpagina… https://t.co/C5Mp8HVso8

 • 24 mei 2017 @ 14:10

  JES ontvangt 35.000 euro voor bouw van Antwerpse droomhut! @JESstadslabo @Stad_Antwerpen https://t.co/lbTNKhD4tM… https://t.co/7QTtOVOkTX

 • 23 mei 2017 @ 15:00

  Armand (84) is al 37 jaar uitbater van de oudste homobar van Antwerpen - https://t.co/4Fcu0o6keR https://t.co/DVz5BE0ALw

 • 20 mei 2017 @ 15:37

  RT @timmermansniels: Mijn allereerste #pride, nu via Instagram #SorrySnapchat #loveislove https://t.co/CuNAG4ZXtC

 • StampMedia © 2017 - alle rechten voorbehouden

  StampMedia wordt betoelaagd door

  de Vlaamse Gemeenschap, Stad Antwerpen en Stad Genk