JONGE REPORTERS GEZOCHT!

Kies StampMedia! waar alle stemmen geldig zijn

C.H.I.P.S. StampMedia, het eerste en enige jongerenmedia-agentschap van Vlaanderen en ver daarbuiten, is voortdurend op zoek naar vers journalistiek talent van 16 tot 25 jaar.

STAMPMEDIA
werkt de prut uit je ogen!

StampMedia is open van dinsdag tot vrijdag – van 10 tot 17 uur
Spring binnen! Wij bijten slechts af en toe.

Op zaterdag zijn er video- en fotolabs van 13 tot 17 uur
Op woensdag is het redactievergadering van 19 tot 20.30 uur

Be The Media!


Redactievergadering

Elke woensdag van 19 tot 20.30 uur

Het grote feest van de redactietafel. Je komt binnen, gaat zitten en gooit in de groep wat je wil doen. We kijken of je je idee best met foto, video of tekst uitwerkt, zoeken samen naar de juiste invalshoeken en sporen de juiste contacten op. Aan de hand van de gemaakte afspraken gaan we aan de slag met jouw onderwerp. Voor je het weet, heb je je eerste publicatie klaar.


Videolab/fotolab

Elke zaterdag van 13 tot 17 uur

Instagramskills niet 100%? Al maanden aan die videomontage aan het prutsen? Krijg je die sluitersnelheid maar niet goed? Of is de boel altijd onderbelicht? Kom gewoon op zaterdag experimenteren bij StampMedia! In het foto- en/of videolab leren Vincent en Bert je alles wat je nodig hebt om betere foto’s of video’s te maken.  Regelmatig nodigen we ook andere fotografen en videasten uit die hun trukendoos binnenstebuiten keren. Inschrijven is niet nodig. Kom en get it.


Projecten

We schuimen festivals af, doen mediakampen, maken magazines, experimenteren met nieuwe internettools,… Te veel om allemaal in detail op te sommen, te belangrijk om niet te vermelden.


Workshops en Masterclasses

Gespecialiseerde workshops rond videotechnieken, fotoreportages, onderzoeksjournalistiek, deontologie, artikels schrijven. Masterclasses over online publicaties, studiofotografie,… We leggen je alles uit, van naaldje tot draadje. Omdat we je nog straffer willen maken in wat je doet.

Geïnteresseerd om mee te doen? Vul hieronder alvast je contactgegevens in, en kom langs, bel ons op, stuur een mailtje of een vriendschapsverzoek, … naar Amra bv. Die nodigt je uit om eens te komen klappen, over wat je wil doen, en uit te leggen hoe wij werken. You like? Get crackin’.


Over C.H.I.P.S. StampMedia

C.H.I.P.S. StampMedia is het eerste persagentschap in Vlaanderen - erkend als ‘algemeen nieuwsmedium’ door de Vlaamse Vereniging van Journalisten - dat een stem geeft aan alle jongeren in de media.
En dat niet alleen. StampMedia wil de berichtgeving over jongeren corrigeren en hen vooral zelf aan het woord laten. Zeker daar waar hun mening van belang is en weinig gehoor vindt in de mainstream kanalen.
Kortom: C.H.I.P.S. StampMedia is een persagentschap door jongeren met nieuws voor iedereen die het wil horen.
Daarom zijn we op zoek naar jongeren van allerlei slag, allerlei afkomst, allerlei overtuigingen en graag tussen zestien en zesentwintig jaar om mee te werken binnen dit unieke persagentschap.

Twitter

 • 1 september 2015 @ 15:54

  [PIDMAG] Natuurlijk high worden met Vipassana #meditatie http://t.co/SAi74x1NGn http://t.co/Mo3CGW18aG

 • 1 september 2015 @ 11:51

  Jong, hooggeschoold en zonder uitkering @ABVVJongeren @peeters_kris1 @FonsLeroyVDAB http://t.co/hmfZbobMm0 http://t.co/JFVDTRsWmV

 • 31 augustus 2015 @ 19:43

  [Video] Vrijwilligers onthalen asielzoekers bij StartPunt @VluchtwerkVl @_ZakaBen http://t.co/an0PSG87Hn http://t.co/OIKFFn7T7X

 • 31 augustus 2015 @ 15:43

  Villanova: festival voor jong en artistiek talent http://t.co/wR33af7VV5 http://t.co/S8nQn9Q47H

 • 31 augustus 2015 @ 12:09

  De wondere wereld van de digitale schone schijn #PIDMAG http://t.co/YEEPmHC2YJ http://t.co/tXgc7MgWZ3

 • C.H.I.P.S. StampMedia © 2015 - alle rechten voorbehouden

  C.H.I.P.S. StampMedia wordt betoelaagd door

  de Vlaamse Gemeenschap, Stad Antwerpen en Stad Genk