JONGE REPORTERS GEZOCHT!

Kies StampMedia! waar alle stemmen geldig zijn

C.H.I.P.S. StampMedia, het eerste en enige jongerenmedia-agentschap van Vlaanderen en ver daarbuiten, is voortdurend op zoek naar vers journalistiek talent van 16 tot en met 26 jaar.

Is het allemaal de schuld van de media? Doe het dan zelf!

StampMedia is open van dinsdag tot vrijdag – van 10 tot 17 uur
Spring binnen! Wij bijten slechts af en toe.
Op zaterdag zijn er video- en fotolabs van 13 tot 17 uur
Op woensdag is het redactievergadering van 18 tot 19.30 uur

Be The Media!


Redactievergadering

Elke woensdag van 18 tot 19.30 uur (in Genk: tweewekelijks)

Het grote feest van de redactietafel. Je komt binnen, gaat zitten en gooit in de groep wat je wil doen. We kijken of je je idee best met foto, video of tekst uitwerkt, zoeken samen naar de juiste invalshoeken en sporen de juiste contacten op. Aan de hand van de gemaakte afspraken gaan we aan de slag met jouw onderwerp. Voor je het weet, heb je je eerste publicatie klaar.


Videolab/fotolab

Elke zaterdag van 13 tot 17 uur

Kom op zaterdag experimenteren bij StampMedia! In het foto- en/of videolab leren Vincent, Charis of Bert je alles wat je nodig hebt om betere foto’s, teksten of video’s te maken. We bekijken of we een evenement kunnen verslagen en welke digitale tools we daarbij kunnen gebruiken. Inschrijven is niet nodig. Kom en get it.


Projecten

We schuimen festivals af (in 2015: Genk On Stage & Jazz Middelheim), doen mediakampen (bij mediapartners, laatst nog bij de VRT), maken magazines (de befaamde PIDMAG), experimenteren met nieuwe tools om nieuws te verslagen,… Te veel om allemaal in detail op te sommen, te belangrijk om niet te vermelden.


Workshops en Masterclasses

Gespecialiseerde workshops rond videotechnieken, fotoreportages, deontologie, artikels schrijven. Masterclasses over online publicaties, onderzoeksjournalistiek, politieke verslaggeving… We leggen je alles uit, van naaldje tot draadje. Omdat we je nog straffer willen maken in wat je doet.

Geïnteresseerd om mee te doen? Vul hieronder alvast je contactgegevens in, of kom langs, bel ons op, stuur een mailtje naar Amra/at/chipsvzw.be… Hij nodigt je uit op onze redactie, om eens te praten over wat je wil doen, en uit te leggen hoe wij werken. You like? Get crackin’.


Over C.H.I.P.S. StampMedia

C.H.I.P.S. StampMedia is het eerste persagentschap in Vlaanderen - erkend als ‘algemeen nieuwsmedium’ door de Vlaamse Vereniging van Journalisten - dat een stem geeft aan alle jongeren in de media.
En dat niet alleen. StampMedia wil de berichtgeving over jongeren corrigeren en hen vooral zelf aan het woord laten. Zeker daar waar hun mening van belang is en weinig gehoor vindt in de mainstream kanalen.
Kortom: C.H.I.P.S. StampMedia is een persagentschap door jongeren met nieuws voor iedereen die het wil horen.
Daarom zijn we op zoek naar jongeren van allerlei slag, allerlei afkomst, allerlei overtuigingen en graag tussen zestien en zesentwintig jaar om mee te werken binnen dit unieke persagentschap.

Twitter

 • 27 juli 2016 @ 12:16

  Wat bracht mensen in België op straat voor #BlackLivesMatter? #Brussels @FZNAIMI_ https://t.co/NAYZP5Ve6C

 • 25 juli 2016 @ 13:41

  Gezocht: mediamakers voor dialooggesprekken project rePresent van @MediaWijsBe en @StampMedia https://t.co/icdJX9TPNX

 • 23 juli 2016 @ 13:38

  Waterpret op Sint-Andries! #watergevecht #zon #zomer #antwerpen #fun #water @ StampMedia https://t.co/uquMizsEzM

 • 22 juli 2016 @ 15:08

  Wanneer Aäron en Eloi een Afrikaanse moskee bezochten tijdens Eid al-Fitr ... https://t.co/Wvgvz7yitQ https://t.co/8cabgo1NbW

 • 22 juli 2016 @ 08:39

  "Liefste België, ik zou jou en sommige van je kinderen kunnen haten, maar koos ervoor om van jullie te houden" https://t.co/yaXcAbWQhh

 • C.H.I.P.S. StampMedia © 2016 - alle rechten voorbehouden

  C.H.I.P.S. StampMedia wordt betoelaagd door

  de Vlaamse Gemeenschap, Stad Antwerpen en Stad Genk