Lifestyle
(Foto © Flickr/ebayink)

Gezondheidskwaaltjes met dank aan elektronica

Heb jij ook wel eens last in je nek of schouders door uren voor de pc te zitten? Deze vijf gewrichtsproblemen zijn te wijten aan onze geliefde computer en smartphone. De nieuwkomer is de WhatsApp-vinger. Welkom in het digitale pijnperk!

(Foto © Tara Boutaleb)

Een vleugje Geordie Shore in Arena Hoogstraten

De Engelse realityster Holly Hagan, bekend van de serie Geordie Shore, was op 19 april te gast in de Arena Hoogstraten, een van de populairste discotheken in de Noorderkempen. De Arena stond vroeger bekend als Highstreet.

(Foto © Flickr/Thomas Hawk)

Binnenkort op tv: Amerikaanse fictie gemaakt door Duitsers en Fransen

De grootste commerciële televisiezenders van Frankrijk en Duitsland sloten een unieke deal met het Amerikaanse mediaconglomeraat NBCUniversal wat betreft nieuwe Amerikaanse tv-series. Ze zullen zich richten op een specifieke soort serie, de procedurals. Daarmee willen ze tegemoet komen aan de noden van kijkers én van zichzelf als zender.

(Foto © Milou Verstappen)

Eindeloos shopplezier op de langste openluchtcatwalk

Op initiatief van vzw Meir/Beleef Antwerpen en Models On Stage konden shoppers tijdens de koopzondag van mei ook mode bewonderen op de langste openluchtcatwalk.

(Foto © Flickr/Rob Fahey)

Binnenkort apps met Mario en Luigi voor de smartphone

Goed nieuws voor Nintendo-fans, want de Japanse gameontwikkelaar gooit zich eindelijk op de mobiele markt. Binnenkort verschijnen de populaire gamepersonages Mario en Luigi op elke smartphone.

(Cartoon © Meriam Akaouch)

Diagnose draadbreuk

Het is de grootste nachtmerrie van iedereen die wel eens naar muziek luistert op zijn mp3-speler of smartphone: er komt opeens geen geluid meer uit een oortje. Help! Wat nu? De headphones deden het net nog? Hoezo, dat ene oortje werkt niet?

De sci fi-, fantasy- en horrorbeurs bracht ook een heleboel sterren, striptekenaars en cosplayers op de been. (Foto © StampMedia)

Antwerp Convention bracht geekiness naar ‘t Stad [+ Video]

Ruim tienduizend man vulden de hallen van het Antwerp Expo voor de vijfde editie van Antwerp Convention. De sci fi-, fantasy- en horrorbeurs bracht ook dit jaar een heleboel sterren en striptekenaars op de been. En, niet te vergeten, natuurlijk ook de cosplayers die het evenement bezochten.

Meest luxueuze cruiseschip ter wereld meert aan in Antwerpen

Meest luxueuze cruiseschip ter wereld meert aan in Antwerpen

Het ultraluxueuze cruiseschip EUROPA 2 van de Duitse rederij Hapag-Lloyd Cruises meerde op dinsdag opnieuw aan in Antwerpen. Het schip is net terug van een opknapbeurt. De EUROPA 2 is het neusje van de zalm: het schip werd door de Berlitz Cruise Guide for Cruising and Cruise Ships verkozen tot het beste cruiseschip ter wereld en kreeg zelfs meer dan 5 sterren.

(Foto © Julie Van den Driesschen)

Met LEGO maak je alleen maar winst

Fanaten over de hele wereld hebben een smak geld over voor exclusieve sets van Lego. Eric De Bachere en Steven Apers, eigenaars van LEGO-winkel Brick Planet, geven meer uitleg over de hype rond dit Deens steentje.

MVSLIM: de brug waar we al zo lang op wachten?

MVSLIM: de brug waar we al zo lang op wachten?

Woensdag is MVSLIM gelanceerd, een website met nieuwsberichten door moslims, voor iedereen. Het doel van de site is mensen bij elkaar brengen. “We willen iedereen laten begrijpen waar wij mee bezig zijn, en hoe wij over de dingen denken.”

Over C.H.I.P.S. StampMedia

C.H.I.P.S. StampMedia is het eerste persagentschap in Vlaanderen - erkend als ‘algemeen nieuwsmedium’ door de Vlaamse Vereniging van Journalisten - dat een stem geeft aan alle jongeren in de media.
En dat niet alleen. StampMedia wil de berichtgeving over jongeren corrigeren en hen vooral zelf aan het woord laten. Zeker daar waar hun mening van belang is en weinig gehoor vindt in de mainstream kanalen.
Kortom: C.H.I.P.S. StampMedia is een persagentschap door jongeren met nieuws voor iedereen die het wil horen.
Daarom zijn we op zoek naar jongeren van allerlei slag, allerlei afkomst, allerlei overtuigingen en graag tussen zestien en zesentwintig jaar om mee te werken binnen dit unieke persagentschap.

Twitter

 • 25 mei 2015 @ 11:48

  Kobe Van Herwegen: "Zo mooi als mensen geloven in iets dat er niet is" @WarHorseOnStage http://t.co/SsHXcoQPdH http://t.co/9Ll992tIkz

 • 25 mei 2015 @ 09:10

  Tsgabu Gebremary Grmay: Ethopiër in Giro-wonderland @lampre_merida http://t.co/VXAin75xH0 http://t.co/FSKwkj43ck

 • 24 mei 2015 @ 19:24

  Thuisdag: lange wachtrijen, maar toegankelijk voor iedereen #thuisinleuven @een http://t.co/OE9Z23y2hy http://t.co/yNUaqYNzk3

 • 24 mei 2015 @ 13:32

  Girodebutant vs. -ancien: @LouisVervaeke onder de vleugels van @HansenAdam bij @Lotto_Soudal http://t.co/pGpPGf2VR7 http://t.co/1kyXXE2uVl

 • 24 mei 2015 @ 12:21

  #Hashtag, televisiedebat met Europese jongeren, komt naar #Brussel @EP_Belgium #2015hashtag http://t.co/7h477uGCoW http://t.co/G7Ohj5AHQf

 • C.H.I.P.S. StampMedia © 2015 - alle rechten voorbehouden

  C.H.I.P.S. StampMedia wordt betoelaagd door

  de Vlaamse Gemeenschap, Stad Antwerpen en Stad Genk