Sport
Trial is echt iets voor evenwichtskunstenaars.

Antwerpen opnieuw gaststad voor WB Trial

Het afgelopen weekend vond in het historisch stadscentrum van Antwerpen de vijfde en laatste manche van de wereldbeker Trialbike plaats. In deze sport worden spectaculaire stunts gedaan op speciaal daarvoor ontworpen fietsen.

De inmiddels 39-jarige Sven Nys pakte vorig jaar in Neepelt meteen zijn eerste Belgische overwinning van het seizoen.

Nieuw crossseizoen: Wout Van Aert en Mathieu van der Poel tegen de rest?

Na de start van het veldritseizoen, vorige week in het Amerikaanse Las Vegas, staan de veldrijders dit weekend aan de start van de eerste cross op Belgische bodem. Bijna alle veldrittoppers maken in Neerpelt hun rentree, op Mathieu van der Poel (kniepijn) na. Wat mogen we verwachten van 2015-2016, aka. het laatste seizoen van Sven Nys?

(Foto © StampMedia)

“Berchem Sport is de gulden middenweg in Antwerpen”

In al het gekibbel over wie al dan niet de ploeg van ’t Stad is, wordt Berchem Sport​ wel eens over het hoofd gezien. Tot ongenoegen van zijn supporters en bovendien onterecht, want vanuit pole position trekt ‘den Baar’choem’ zondag naar het Kiel voor de stadsderby met KFCO Beerschot Wilrijk​.

ampvoetbal

[Video] Red Flamingo’s trappen nieuwe seizoen op gang

Het voorbije weekend trokken de Red Flamingo’s, de nationale ploeg voor mensen met een been- of armamputatie, hun seizoen opnieuw op gang. Voor hun eerste training van het nieuwe seizoen trokken ze naar de velden van de voetbalbond in Tubeke. Ze zijn wel nog op zoek naar een coach, want binnenkort gaan de Red Flamingo’s een demowedstrijd spelen onder het toeziend oog van Benito Raman en Johan Boskamp.

Wouter de Jonckheere van Zamante.

[PIDMAG] Jonge spelers zoeken geluk op voetbalplatform

April 2014. De voetbalcarrière van Benito Verswijvel (20) zit in het slop. Bij zijn huidige club Berchem Sport zit hij op een dood spoor en van andere clubs is er nauwelijks interesse. Tot hij Zamante leert kennen: een netwerk dat de hele voetbalwereld online met elkaar verbindt.

Vic Mees is nu een Reus op de Bosuil.

Antwerplegioen verwelkomt nieuwe Deurnese reus

De nieuwe Deurnese reus is dit weekend voorgesteld. Vic Mees ofwel ‘Mister Antwerp’ werd vereeuwigd als reus. Antwerpsupporters begeleidden de reus zaterdag richting Bosuil.

Bart Michiels in volle concentratie

Niet shaken, maar schaken op de Gentse feesten

De Gentse schaakclub KGSRL organiseert ook dit jaar een internationaal schaaktoernooi, voor het tiende jaar in het Sint-Barbaracollege. Tijdens de Gentse feesten.

training RAFC

Ruim 4.000 fans zien eerste training van het nieuwe Antwerp

Ruim 4.000 voetbalfans. Voor een training. Royal Antwerp FC zit misschien al elf jaar in tweede klasse, de fans zijn hondstrouw. De spelers kregen een staande ovatie, terwijl Tom Waes het team van David Gevaert voorstelde.

amateurvoetbal

Amateurvoetbal: shotten of verzuipen

Met of zonder de competitiehervorming: amateurvoetbalclubs hebben het almaar moeilijker om te overleven. Voetballiefhebbers vrezen dat nog meer clubs zullen verdwijnen. “Ik verwacht binnen een aantal jaren veel minder ploegen in de provinciale voetbalklassen.”

sportflash ekeren

Seniorensportnamiddag in Ekeren

Op dinsdag 16 juni waren Ekerense senioren actief in en aan sporthal ‘t Venneke. Op de seniorensportnamiddag konden ze kennismaken met bekende en minder bekende sporten. Sportantenne Ekeren organiseerde dinsdag een seniorensportnamiddag, waarin o.m. minigolf, zumba, fietsen en badminton de revue passeerden. Senioren vullen hun vrije tijd namelijk steeds actiever in. Iets meer dan de helft van de Vlaamse 55-plussers doet aan sport.

Over C.H.I.P.S. StampMedia

C.H.I.P.S. StampMedia is het eerste persagentschap in Vlaanderen - erkend als ‘algemeen nieuwsmedium’ door de Vlaamse Vereniging van Journalisten - dat een stem geeft aan alle jongeren in de media.
En dat niet alleen. StampMedia wil de berichtgeving over jongeren corrigeren en hen vooral zelf aan het woord laten. Zeker daar waar hun mening van belang is en weinig gehoor vindt in de mainstream kanalen.
Kortom: C.H.I.P.S. StampMedia is een persagentschap door jongeren met nieuws voor iedereen die het wil horen.
Daarom zijn we op zoek naar jongeren van allerlei slag, allerlei afkomst, allerlei overtuigingen en graag tussen zestien en zesentwintig jaar om mee te werken binnen dit unieke persagentschap.

Twitter

 • 3 oktober 2015 @ 09:43

  Vandaag houden we onze Startdag @StampMedia in Antwerpen! http://t.co/OeVRCvMnvd

 • 2 oktober 2015 @ 13:38

  Leer een mondje Antwerpse straattaal praten - http://t.co/5YzbqVk9Yk http://t.co/zcVl4UbsZu

 • 1 oktober 2015 @ 13:43

  Nu zaterdag in #Antwerpen: onze startdag! Ervaring niet vereist, enthousiasme wel! http://t.co/ew9TG5166K http://t.co/29K6K0eS17

 • 1 oktober 2015 @ 11:34

  “Taal is dé manier om te laten zien wie je bent, of wil zijn” http://t.co/kmU3FCp1yT http://t.co/NEStOJOYS1

 • 30 september 2015 @ 13:13

  “Verwerk jongerentaal in het onderwijs” http://t.co/qFasm6o77b http://t.co/noEx50JR8z

 • C.H.I.P.S. StampMedia © 2015 - alle rechten voorbehouden

  C.H.I.P.S. StampMedia wordt betoelaagd door

  de Vlaamse Gemeenschap, Stad Antwerpen en Stad Genk