Video
© Machteld Bollen

Les Truttes sluiten met wervelende show Fruit Stage af [video en fotoreeks]

De coverband Les Truttes vormt een vaste waarde op Genk on Stage. Dit jaar trakteerde de band Genk op een gloednieuwe show: ‘Popaganda’. De groep pakte uit met nieuwe kostuums, een nieuw decor en enkele nieuwe coversongs. Maar de succesformule van de covergroep blijft bij het grote publiek werken. Les Truttes waren de ideale afsluiter voor de Fruit Stage.

genk on stage

Herbeleef dag 2 van Genk on Stage

Herbeleef dag 2 van Genk on Stage

Team William

Team William geeft startschot van drukke festivalzomer [video + fotoreeks]

Na een radiostilte van vijf jaar is Team William terug van weggeweest. De jongens hebben dit jaar een drukke festivalzomer voor de boeg. Op Genk on Stage gaven ze het startschot van hun tournee. Het kwartet speelde in de late middag oude en nieuwe hits op de Factor J stage. Een comeback, een nieuw album én twee nieuwe leden. We konden het niet laten om een leuk gesprek te voeren.

Douglas Firs

Douglas Firs pakt Factor J² in

Gertjan Van Hellemont heeft met Douglas Firs zijn tweede langspeler aan Genk voorgesteld: ‘The Long Answer Is No’ volgt op het succesalbum ‘Shimmer & Glow’. In een interview geeft Van Hellemont inzicht in het nieuwe album en haalt hij herinneringen op aan de passage op Rock for specials. Ook kijkt de zanger van Douglas Firs uit naar het nieuwe seizoen van Twin Peaks. In het interview legt hij uit waarom.

genk

Genk klaar voor tweede dag van Genk on Stage

Na een geslaagde eerste festivalavond met kleppers als Arsenal, Admiral Freebee en Café Flamand ontwaakt de stad Genk voor de tweede dag van het stadsfestival.

Admiral Freebee

Genk zingt samen met Admiral Freebee

Admiral Freebee leeft van de band met zijn publiek, geeft hij in een interview toe. Vol enthousiasme speelde de Antwerpenaar als een van de headliners vrijdag het Stadsplein plat.

MarcoZ

Marco Z drinkt een theetje voor elk optreden

Een saliethee met honing. Dat ritueel voert Marco Z vóór elk optreden uit. In een gesprek geeft de zanger van ‘I’m a bird’ een inkijk in zijn geheime rituelen en waarom hij zo graag op Genk on Stage optreedt.

bloktips voor studenten

[Video] Bloktips van ervaringsdeskundigen

De examens zijn volop bezig. Tijdens de studie-uren op de Karel de Grote-hogeschool, campus Groenplaats en de stadscampus van de Universiteit Antwerpen vroegen we studenten naar tips voor een goede blokperiode.

Gilles de la Tourette beheerst je leven

Gilles de la Tourette beheerst je leven [video]

Vandaag, zondag 7 juni, is Europese Tourettedag. Martijn is geboren met het Syndroom van Gilles de la Tourette. Het overheerst zijn leven enorm: “Ik vecht al lang voor een betere toekomst.”

dwarsdenkers

Dwarsliggende stellingen voor dwarsdenker Yves Desmet

Donderdag 4 juni sprak opiniërend hoofdredacteur Yves Desmet, van De Morgen, over de rol die de media kunnen spelen in een superdiverse samenleving. Op uitnodiging van Atlas, was Desmet de spreker voor de avond met de debattenreeks ‘Dwarsdenkers’ om spraakmakende stemmen uit het publieke debat een forum te geven waarin ze de samenleving tegen het licht houden.

Over C.H.I.P.S. StampMedia

C.H.I.P.S. StampMedia is het eerste persagentschap in Vlaanderen - erkend als ‘algemeen nieuwsmedium’ door de Vlaamse Vereniging van Journalisten - dat een stem geeft aan alle jongeren in de media.
En dat niet alleen. StampMedia wil de berichtgeving over jongeren corrigeren en hen vooral zelf aan het woord laten. Zeker daar waar hun mening van belang is en weinig gehoor vindt in de mainstream kanalen.
Kortom: C.H.I.P.S. StampMedia is een persagentschap door jongeren met nieuws voor iedereen die het wil horen.
Daarom zijn we op zoek naar jongeren van allerlei slag, allerlei afkomst, allerlei overtuigingen en graag tussen zestien en zesentwintig jaar om mee te werken binnen dit unieke persagentschap.

Twitter

 • 1 juli 2015 @ 10:01

  #PIDMAG N° 10 is gearriveerd met als thema ... #SEX - Lees/Download hier: http://t.co/4E85BPyhMJ http://t.co/xkREdr4GS9

 • 1 juli 2015 @ 08:05

  #PIDMAG N°10 wordt de komende dagen op u afgevuurd. Het thema... #SEX - Lees het voorwoord: http://t.co/1DOzGN5lHX http://t.co/5bJKBiQWQu

 • 30 juni 2015 @ 09:42

  ‘Lee & Cindy C.’: doen wat je hart je ingeeft @stanycrets http://t.co/NxUMOWKmdi http://t.co/kw2IDlZE4T

 • 29 juni 2015 @ 16:14

  Mauro Pawlowski: ‘Met Gruppo en de sambaballen leef ik me volledig uit’ - http://t.co/vKntJTvS82 #GOS2015 http://t.co/TWEmwZQFjM

 • 29 juni 2015 @ 14:55

  Lili Grace: ‘Als vrouw moet je gewoon hard knallen’ - http://t.co/MmUveol7Y8 #GOS2015 http://t.co/ntCrzLpr8n

 • C.H.I.P.S. StampMedia © 2015 - alle rechten voorbehouden

  C.H.I.P.S. StampMedia wordt betoelaagd door

  de Vlaamse Gemeenschap, Stad Antwerpen en Stad Genk