Workshops & Masterclasses

De Paasvakantie is de ideale gelegenheid om gewoon binnen te stappen en kennis te maken met onze begeleiders en wat we precies doen. Deze workshops staan open voor nieuwe reporters. Geen ervaring vereist, enthousiasme wel!

In Genk:

Gratis voor alle jongeren van 16 tot en met 26 jaar, mits reservering via inschrijven@stampmedia.be. Workshops vinden normaal gezien plaats in jeugdcentrum Rondpunt 26 (Europalaan 26, 3600 Genk). Inschrijven betekent aanwezig zijn voor de volledige periode van de workshop!

 

Vrijdag 24 juni tem Zondag 26 juni: Genk on stage

Word drie dagen lang verslaggever voor de festivalredactie ‘De Reporters’! Samen met een twintigtal andere jongeren tussen 16 en 26 jaar neem je interviews af van artiesten, schrijf je artikels, maak je foto’s, video’s, en ga je op zoek naar de verhalen in de rand van het festival. Je wordt begeleid door een professioneel fotograaf, journalist en videast.  Ervaring is niet nodig. Je komt best wel naar de voorbereidende workshops (zie hierboven).

Waar? Stadhuis Genk
Wanneer? vr 24/06 van 12u tot zo 26/06 00:00u
Wie? Jurgen Beckers, Vincent Tillieux, Bert Roymans
Inschrijven via inschrijven/@/stampmedia.be
Gratis!

In Antwerpen en in Leuven:

Voorlopig niets gepland.

 

Nog meer informatie nodig? Stuur een mailtje naar inschrijven/@/stampmedia.be (*) !

(*) Waarom wij een slash voor en na een apenstaartje zetten?  Om niet opgepikt te worden door spambots. Uiteraard mail je naar het adres met gewoon @.

 

 

Over C.H.I.P.S. StampMedia

C.H.I.P.S. StampMedia is het eerste persagentschap in Vlaanderen - erkend als ‘algemeen nieuwsmedium’ door de Vlaamse Vereniging van Journalisten - dat een stem geeft aan alle jongeren in de media.
En dat niet alleen. StampMedia wil de berichtgeving over jongeren corrigeren en hen vooral zelf aan het woord laten. Zeker daar waar hun mening van belang is en weinig gehoor vindt in de mainstream kanalen.
Kortom: C.H.I.P.S. StampMedia is een persagentschap door jongeren met nieuws voor iedereen die het wil horen.
Daarom zijn we op zoek naar jongeren van allerlei slag, allerlei afkomst, allerlei overtuigingen en graag tussen zestien en zesentwintig jaar om mee te werken binnen dit unieke persagentschap.

Twitter

 • 25 juni 2016 @ 09:59

  [PIDMAG] Samen op de koffie met links en rechts: “Wie wil er nu een excuustruus zijn?” https://t.co/PMok2oJBIK https://t.co/l94jyifjF3

 • 24 juni 2016 @ 16:00

  Wat is volgens jou typisch Belgisch? #WeAreBelgium #PIDMAG https://t.co/m4EnuS5LX5

 • 24 juni 2016 @ 13:34

  Ook dit jaar zijn we aanwezig op @Genkonstage ! #gos16 voor alle updates! @stadgenk @dienstjeugdgenk https://t.co/Hgd72zQwgA

 • 24 juni 2016 @ 08:16

  [PIDMAG] “België is blauwdruk van de Europese markt” https://t.co/Fpct0X4i7j https://t.co/lORaXvuulR

 • 23 juni 2016 @ 12:00

  .@JonathanTwiet: “Mevrouw Iarchy, u hebt vreemde ideeën over modetrends” https://t.co/rGNq7HXwhR https://t.co/4qCeWJPTGV

 • C.H.I.P.S. StampMedia © 2016 - alle rechten voorbehouden

  C.H.I.P.S. StampMedia wordt betoelaagd door

  de Vlaamse Gemeenschap, Stad Antwerpen en Stad Genk