Workshops & Masterclasses

Heb je een passie voor schrijven, fotografie of video? Ben je thuis in alles wat met smartphones, facebook, twitter en digitale media te maken heeft? Maar weet je niet hoe je best aan de slag gaat met al die mediavormen?

Kom dan in september naar de Startdag bij C.H.I.P.S. StampMedia en volg bij onze medewerkers één van de workshops foto, video of tekst. Werk met professionals mee aan PIDMAG (het magazine ‘Print is Dood’) en leer zo spelenderwijs de kneepjes van het vak.

Voor alle duidelijkheid: ervaring is NIET nodig!
Meer info? Contacteer kris@stampmedia.be of bel 0478/203 733.


Workshops Antwerpen
Workshops Limburg
Workshops Oost-Vlaanderen


Workshops Antwerpen

Startdag Storylab
vanaf za 20 sept 2014 – 14 tot 17 uur
Vincent Tillieux – Bert Roymans

Kom een kijkje nemen en zie met eigen ogen wat we iedere zaterdag in ons Antwerps Storylab aanbieden. Begeleiders Bert en Vincent nemen je mee op een experimentele tocht door de foto-,video-  en multimediawereld. Geen saaie theorielessen en uitgebreide regeltjes, maar een moment waar je vooral ZELF dingen doet.
Ga aan de slag met een fototoestel, videocamera en/of smartphone, en ga op zoek naar wat je graag doet. Bert en Vincent begeleiden je van begin tot einde, en geven je ten alle tijden feedback. Op de koop toe mag je zelf voorstellen doen voor het thema van de labs in de toekomst.


Workshops Limburg

DIY
vanaf wo 17 sept 2014 – 14 tot 17 uur
Kris Custers

Doe het zelf! Kom een kijkje nemen en zie met eigen ogen wat we bij StampMedia aanbieden. De StampMediabegeleiders nemen je mee op een experimentele tocht door de foto-,video-  en multimediawereld. Geen saaie theorielessen en uitgebreide regeltjes, maar een moment waar je vooral ZELF dingen doet.
Ga aan de slag met een fototoestel, videocamera en/of smartphone, en ga op zoek naar wat je graag doet. StampMedia begeleidt je van begin tot einde, en geeft je ten alle tijden feedback. Op de koop toe mag je zelf voorstellen doen voor het thema van de labs in de toekomst.

 


Workshops Oost-Vlaanderen

 

Over C.H.I.P.S. StampMedia

C.H.I.P.S. StampMedia is het eerste persagentschap in Vlaanderen - erkend als ‘algemeen nieuwsmedium’ door de Vlaamse Vereniging van Journalisten - dat een stem geeft aan alle jongeren in de media.
En dat niet alleen. StampMedia wil de berichtgeving over jongeren corrigeren en hen vooral zelf aan het woord laten. Zeker daar waar hun mening van belang is en weinig gehoor vindt in de mainstream kanalen.
Kortom: C.H.I.P.S. StampMedia is een persagentschap door jongeren met nieuws voor iedereen die het wil horen.
Daarom zijn we op zoek naar jongeren van allerlei slag, allerlei afkomst, allerlei overtuigingen en graag tussen zestien en zesentwintig jaar om mee te werken binnen dit unieke persagentschap.

Twitter

 • 20 december 2014 @ 12:38

  RT @_StoryLab_: StoryLab - digital storytelling http://t.co/AyyanEH5aJ

 • 20 december 2014 @ 12:17

  Dimitri Vegas & Like Mike veroveren Sportpaleis opnieuw @dimitrivegas @likemike @tomorrowland http://t.co/ZgYGN3J5da http://t.co/uRRUDQdUpK

 • 20 december 2014 @ 10:51

  Operatie brown-out: 48 uur zonder elektriciteit #kernenergie http://t.co/L0CCFDlY0A http://t.co/EVfiAJAau5

 • 19 december 2014 @ 21:25

  RT @LaurensSoenen: Kom morgen 20 december het werk van jonge journalisten @StampMedia bewonderen: https://t.co/JVhLI7gRhC. RT wordt erg gea…

 • 19 december 2014 @ 20:39

  [OPINIE] "There is no alternative" en geitenwollensokken http://t.co/jscKgV1Dcf http://t.co/wh0J9pwCKe

 • C.H.I.P.S. StampMedia © 2014 - alle rechten voorbehouden

  C.H.I.P.S. StampMedia wordt betoelaagd door

  de Vlaamse Gemeenschap, Stad Antwerpen en Stad Genk