Dour Festival 2012 is nu al een succes. Op de tweede dag van het festival is het duidelijk dat alle leeftijden zich hier thuis voelen. Maar zeker voor jongeren is Dour ieder jaar een grote trekpleister, nog tot 14 juli.

Debora (18) en Klaas (18) getuigen: "We komen hier al vier jaar. En we zijn zeker van plan om de volgende jaren te blijven komen. Het is hier echt supertof en allemaal dik in orde. We komen vooral voor de dubstep- en drum-'n-bassartiesten. Dus Sundance zit er vanavond zeker nog dik in."

Delphine (20) en Paul (19): Het is eigenlijk de eerste keer dat we hier komen. De meningen van vrienden over Dour zijn sowieso altijd heel positief. We zijn hier ook niet echt voor een bepaalde artiest, meer voor het festival in het algemeen. De enige opmerking die we hebben is wel dat het hier vrij duur is. Voor 5 drankbonnen betaal je al 12 euro. En eetbonnen kan je alleen per 10 kopen."

Tom (18) is helemaal uit Nederland afgezakt voor Dour: "Maar het was de rit echt wel waard. Het is een supervet festival. Ik heb eigenlijk geen idee naar wie ik allemaal nog ga kijken vanavond, maar de sfeer zit in ieder geval goed. Alleen de ingang van Red Bull Elektropedia is veel te klein."

Corneel (20) en Thomas (20): "Dat is hier gewoon keineig. Het is wel spijtig van de regen. We logeren op de camping, een flink stuk wandelen. We zijn vooral gekomen om van de sfeer te genieten en we verheugen ons al op toppers als Selah Sue en Nero vanavond."

© 2012 - StampMedia - Anke Dom, foto's: Geert Boutsen


Dit artikel werd gepubliceerd door Nieuws.be op 13/07/2012
Dit artikel werd gepubliceerd door Jongerenplaneet.be op 13/07/2012