Op zaterdag 8 en zondag 9 september vormde het
circuit van Zolder voor de tweede keer het decor voor Supersonic Festival. Met vijf podia pakt het festival uit met alle genres in de dancemuziek. Naast al die knallende beats rijden er ook nog eens racewagens op het circuit tijdens de 24 uur van Zolder.

De tweede editie van het festival gaat al onmiddellijk voor vernieuwing met het motto 'The Future Is Ours'. Ten opzichte van vorig jaar is het festival nu uitgebreid naar een tweedaagse.

Het festivalterrein vulde zich door de dag heen aardig, maar een druk gevoel heerste er nooit. Toch konden de danceliefhebbers rekenen op een goed gevuld programma op zaterdag met onder andere een geweldige opener van Faisal onder een stralende zon. De temperatuur steeg sneller met het optreden van Kraantje Pappie, toch wel het buitenbeentje van het dancefestival.

Champagnedouche

Grote namen als Olivier Ingrosso trokken al snel meer publiek naar de mainstage waar het feestje echt losbarstte toen Zoldernaar Regi het podium besteeg. Het charisma van Regi straalde af op de aanwezige feestliefhebbers en met een opener als We will rock you van Queen kon de avond al niet meer stuk. Om het verhitte publiek wat af te koelen, trakteerde Regi de voorste rijen nog op een verkwikkende champagnedouche.

© 2012 - StampMedia - Antonino Musso, foto’s: Maurizio Ciranni


Dit artikel werd gepubliceerd door Het Belang van Limburg - online op 10/09/2012