Adres

StampMedia
De Coninckplein 26 
2060 Antwerpen

03 294 68 38

Openingsuren

Dinsdag tot en met vrijdag: 13 uur - 18 uur 
Zaterdag: 12 uur - 16 uur

Zondag en maandag: gesloten

Lid worden van StampMedia 

Wil je meewerken als reporter bij StampMedia, dan kan dat via dit formulier of door een mailtje te sturen naar één van onze medewerkers:

Anouk Torbeyns: Jongerenbegeleider (redacteur tekst)

Anouk.

Anouk helpt je van a tot z een artikel te schrijven. Ze overloopt met jou je ideeën, je kan met haar brainstormen en ze zet jou verder op weg. Nadien leest Anouk je artikel na en geeft ze nog eventueel wat feedback. Tot slot stuurt ze jouw artikel uit naar de mainstream media in de hoop dat zij je stuk willen overnemen. Ook voor video- en fotoreportages helpt ze mee om te zoeken naar een goede invalshoek. Anouk zet ook al je publicaties op de website! 

Heb je als jongere hier vragen over? Neem dan zeker contact op met Anouk!

E-MAIL: anouk [at] stampmedia.be 

Anouk werkt van dinsdag tot en met zaterdag.

Savannah van Woudenberg: Jongerenbegeleider (redacteur beeld en audio)

Savannah.

Wil je zelf een audio-, foto-, of videoreportage maken, maar weet je niet waar te beginnen? Heb je een goed idee, maar weet je niet hoe je dat in de praktijk omzet? Savannah is er voor jou. Jullie brainstormen samen, overlopen je ideeën en Savannah geeft jou de nodige tips, tricks en feedback. Savannah is ook API, daarover vind je onderaan de pagina meer info.

Heb je als jongere hier vragen over? Neem dan zeker contact op met Savannah!

E-MAIL: savannah [at] stampmedia.be

Savannah werkt van dinsdag tot en met zaterdag.

Sid Moeyersoms: Sid Moeyersoms: Jongerenbegeleider (Inspraak en participatie)

Sid.

Sid zet trajecten en projecten op voor jongeren tussen 17 en 30 jaar. Hij coördineert hoe jongeren naar onze organisatie kijken, kijkt naar wat zich afspeelt in de leefwerelden van jongeren en richt zich op hun noden en behoeften. De trajecten focussen vooral op kennis vergaren en vertrouwen krijgen in instellingen, wat nodig is om van jongeren actieve burgers te maken en hun stem te versterken in de maatschappij. 

Heb je vragen rond inspraak en participatie bij jongeren? Dan moet je zeker bij Sid zijn. 

E-MAIL: sid [at] stampmedia.be 

Sid werkt van dinsdag tot en met zaterdag.

Marjorie Blomme: Hoofdredacteur

Marjorie.

Als hoofdredacteur houdt Marjorie een overzicht van alles wat de jongeren insturen en publiceren en stuurt ze de redactiebegeleiders aan.

Ze onderhoudt ook nauwe contacten met onze mediapartners en voert gesprekken met mensen uit het brede welzijnsveld (jeugdwelzijnswerk en jeugdzorg), om zo een breed beeld te krijgen van wat zich dagelijks afspeelt in de leefwereld van jongeren.

Marjorie heeft 15 jaar ervaring als freelance journalist in printmedia. Je kunt bij haar terecht voor feedback op een ruw idee, een pitch of een (half) afgewerkt artikel.

E-MAIL: marjorie [at] stampmedia.be

Marjorie werkt van maandag tot en met vrijdag.

Laura Huygen: Verantwoordelijke communicatie en promotie

Laura.

Leuke post op Instagram zien passeren? Flyertje meegenomen vanuit ons kantoor of genoten van een tof toonmoment? Laura is de drijvende kracht hierachter.

Heb je een vraag of opmerking rond onze communicatie en promotie? Geef Laura een seintje.

E-MAIL: laura [at] stampmedia.be

Laura werkt van maandag tot en met vrijdag. 

Lisanne Corijn: Vormingsverantwoordelijke

Lisanne.

Als vormingsverantwoordelijke organiseert Lisanne de workshops die je als jongere bij ons in je vrije tijd (gratis!) kan volgen. Daarnaast is ze het aanspreekpunt voor andere organisaties of scholen die bij ons een vorming willen boeken. Projecten die iets met vorming te maken hebben, volgt zij op, zowel inhoudelijk als praktisch. Af en toe geeft ze zelf ook een vorming.

Je kan bij Lisanne terecht voor suggesties of vragen over onze workshops, voor stageaanvragen, om een vorming te boeken voor je school of je vereniging, om samen te werken voor een (educatief) project of om zelf een of meer workshops te geven bij ons.

E-MAIL: lisanne [at] stampmedia.be

Lisanne werkt van maandag tot en met vrijdag.

Pieter De Clerck: Productieverantwoordelijke

Pieter.

Samen met onze poule van jonge, enthousiaste freelancers maakt Pieter mediaproducten op maat voor externe organisaties. Jonge mediamakers mogen hun portfolio altijd doorsturen naar hem. Wie weet word jij onze nieuwe StampMedia-freelancer. 

Heb je foto’s of video’s nodig voor de Instagrampagina van je vzw? Ben je op zoek naar een jonge copywriter? Laat het aan Pieter weten!

E-MAIL: pieter [at] stampmedia.be

Pieter werkt iedere weekdag, behalve op woensdag.

Meryem El Hahaoui: Verantwoordelijke Zakelijk beheer

Meryem.

Als verantwoordelijke voor het zakelijke beheer houdt Meryem een overzicht van alles wat met centjes te maken heeft. Geen wervelwind aan facturen, aankoopbonnetjes en andere administratieve zaken is haar te veel.

Vragen over een factuur of betaling? Of over ons gebouw? Stel ze aan Meryem!

E-MAIL: meryem [at] stampmedia.be

Meryem werkt van dinsdag tot en met donderdag.

Mehdi Chouachoua Bouali & Mouna Vannot: Jongerenvertegenwoordigers

Mehdi en Mouna.

Meet Mehdi en Mouna, de nieuwe jongerenvertegenwoordigers van StampMedia! Mehdi is podcastmaker en luistert zelf naar absurd veel podcasts. Mouna schrijft graag en is als student Journalistiek geïnteresseerd in sport, cultuur en veel diverse actuele thema’s.

StampMedia vindt de stem van jongeren belangrijk en wil jongeren zoveel mogelijk inspraak geven in het reilen en zeilen van de organisatie: willen jullie een upgrade van het materiaal of de mediastudio’s, willen jullie meer aanwezig zijn op evenementen, of kan het workshopaanbod beter en boeiender? Laat het weten aan Mehdi en Mouna! Als jongerenvertegenwoordigers zullen ze jullie ideeën en input verzamelen, en zelfs tot de Raad van Bestuur brengen indien nodig. Wie er in onze Raad van Bestuur zit, lees je onderaan deze pagina.

Ook als je een vraag hebt, iets op je lever ligt of als je gewoon behoefte hebt aan een goed gesprek, kan je op Mehdi en Mouna rekenen.

Aanspreekpunt Integriteit (API)

De aanspreekpersoon integriteit (API) van StampMedia is het eerste aanspreekpunt voor wie een vraag, opmerking, klacht of andere boodschap heeft in verband met integriteitsschendingen. De API luistert naar de vraag of het verhaal en verwijst de melder door wanneer nodig of verleent advies bij de mogelijke vervolgstappen, zonder aan waarheidsvinding te doen.

Contactpersoon: Savannah van Woudenberg

savannah [at] stampmedia.be

+31 6 44342835

Persberichten

Persberichten en andere tips kan je bezorgen via persberichten [at] stampmedia.be (persberichten[at]stampmedia[dot]be).

Redactie Antwerpen

  • StampMedia – jongerenmedia-agentschap
  • Site Permeke, De Coninckplein 26 – 2060 Antwerpen
    Tel: +32 (0)3 294 68 38
    E-mail: redactie [at] stampmedia.be

 

Raad van bestuur

Steve Paulussen (voorzitter), Mouna Vannot (jongerenvertegenwoordiger), Mehdi Chouachoua Bouali (jongerenvertegenwoordiger), Naomi Izabela Kimuena, Rune Timmermans, Ange-Vanessa Nsanzineza, Fatima-Zahra Naimi, Jonathan Hendrickx, Leen Hammenecker, Miet Neyens, Gil Plaquet, Marijn Sillis, Han Zinzen.