© Frauke Robert

Het concert in de Roma op 7 november bood fans de kans om de grensverleggende muziek van Butcher Brown live te ervaren. Onze reporter Frauke Robert was aanwezig om het evenement in beeld te brengen.

Butcher Brown, opgericht in 2009 en gevestigd in Richmond, Virginia, is een jazzkwintet bestaande uit Marcus Tenney, Morgan Burrs, Corey Fonville, Andrew Randazzo, en DJ Harrison. Ze staan bekend om hun veelzijdige geluid, een mix van jazz, hiphop, soul, funk en R&B.

Butcher Brown's laatste album 'Butcher Brown Presents Triple Trey featuring Tennishu and R4ND4ZZO BIGB4ND' is een herinterpretatie van big band jazz. Het transformeert rap beats in gedurfde composities en eert tegelijkertijd de grootheden zoals Notorious B.I.G. Een voortzetting van hun muzikale ontdekkingsreis. Dit album belichaamt hun respect voor het verleden en vernieuwende creativiteit die Butcher Brown definieert. In hun muzikale evolutie kijken ze niet alleen terug, maar omarmen ze ook de toekomst met geplande samenwerkingen met gerenommeerde artiesten. Butcher Brown belooft een reis door genre en tijd die de verwachtingen overstijgt.


Dit artikel werd gepubliceerd door Apen op 15/11/2023.

vorige volgende