Woensdag 5 oktober 2011 vond de vijfde editie van Student Take Off plaats in Hasselt. Dit jaarlijkse evenement op het Kolonel Dusartplein zorgde voor een feestelijke start van het nieuwe academiejaar. Maar liefst 10.000 studenten feestten mee.

De Student Take Off startte al in de namiddag. Studenten konden dan verschillende stands bezoeken. Ook de jaarlijkse strijd om de Student Trophy vond plaats. Hierbij namen de verschillende studentenverenigingen het tegen elkaar op. De hoofdprijs was een iPad voor elk teamlid. Daarnaast konden waaghalzen een gratis death ride of benjisprong maken.

’s Avonds begon het muzikale spektakel met onder meer Laston & Geo en Discobar Lassy. Les Truttes sloten het evenement af. Deze Vlaamse groep covert oude en nieuwe bekende liedjes. De sfeer zat er goed in.

Na het spektakel op het Kolonel Dusartplein trokken vele studenten naar de afterparty in de Versuz. Anderen deden gezellig een terrasje op het Kolonel Dusartplein of in de stad. De Student Take Off 2011 was dus weer een geslaagd feestje, net zoals de vorige jaren.

© 2011 - StampMedia - Kelly Jochmans