©William Goos

Jongeren die niet altijd weten wat te doen met hun vrije tijd, kunnen vanaf nu terecht bij SPRK. Dat is een sporthal voor skaten, acrobatiek en klimmen. Ze hebben de infrastructuur om jongeren verschillende sporten aan te leren.

Maatschappij in de hoogte

©William Goos

 “We climb. We rise. We shine”, daarmee maakt Rising You zich bekend. Door hun aanbod bij SPRK bereiden ze een specifieke doelgroep, waaronder vluchtelingen, voor op een toekomstige job in de hoogte. 

Iedereen op rollertjes

©Rune Verbeeck

Skateboard Academy (SBA) is de koepel van Vlaamse skateclubs, waaronder nu ook SPRK. Skaters van alle leeftijden kunnen er terecht om op de juiste manier opgeleid te worden of om zich gewoon uit te leven. 

©William Goos

Circus, makkelijker dan je denkt

Geïnteresseerden in circus kunnen terecht bij Ell Circo d’ell Fuego. Ze bieden opleidingen aan in trapeze en acrobatiek. Daarvoor kunnen jongeren nu terecht in deze sportbunker. 

Iedereen gelijke kansen!

©William Goos

MOEF! verhoogt kansen van jongeren op de arbeidsmarkt. Vroegtijdige schoolverlaters tussen 18 en 25 jaar kunnen bij MOEF! terecht. Ze leren je sterker in je schoenen staan door doelgerichte tips in de juiste leeromgeving. 

©Adam Khakimov
vorige volgende