© Omar Bouiraamane

Tijdens een bijeenkomst van de J100 konden jongeren van Antwerpse jeugdwerkorganisaties vragen afvuren aan CD&V-politici, waaronder minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden. Bekijk de beeldreportage van Omar Bouiraamane.

De J100 is een collectief van jeugdwerkorganisaties in Antwerpen. Afgelopen woensdag konden jongeren via de J100 in gesprek gaan met politici van CD&V. Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden was aanwezig, net als partijgenoten Pieter De Cock, Nahima Lanjri en Vincent Gysels, die actief zijn bij de lokale afdeling van de christendemocraten in Antwerpen. 

Met de jongeren discussieerden ze over thema’s als de situatie in Gaza, veiligheid en het hoofddoekenverbod in het onderwijs. Dat deden ze in de Droomhut op Spoor Oost, een plek die in 2020 het levenslicht zag en waar jongeren kunnen samenkomen om te brainstormen en in gesprek gaan over de toekomst van hun stad. 

Op 31 mei en 5 juni komen respectievelijk N-VA en Vooruit nog langs. Wil je er als jongere graag bij zijn? Stuur een DM naar het Instagramaccount van StampMedia of J100.


Dit artikel werd gepubliceerd door Apen op 31/05/2024.

vorige volgende