Tom Eeckhout, die we beter kennen als Tom Dice, is nog maar in de muziekindustrie sinds 2009. Hij kon zilver bemachtigen bij X-Factor. Kort daarna tekende hij een contract bij Sonic Angel. De rest kennen we. Dit jaar speelde hij op de Genkse Fruitmarkt met een lading nieuwe songs.

De Vlaamse zanger had niet alleen als doel het publiek te entertainen. Hij vond het ook belangrijk dat hij aan iedereen zijn nieuwe album kon voorstellen. Het album Heart For Sale is het tweede album van Tom Dice. Zijn debuutalbum kreeg de naam Teardrops en kon het goud binnenslepen. De nieuwe tracks zijn een perfecte afwisseling tussen emotionele ballads en stevige popsongs.

Dice on stage

Tom Eeckhout wist het publiek te raken met zijn nieuwe songs. Hij bracht een sterke afwisseling van nieuwe songs zoals Out at Sea en Utopia. Daarnaast konden we ook rekenen op de net iets oudere nummers zoals Me and my guitar. De eerste rij was trouwens al een tijdje ingepalmd door hevige fans, die geen millimeter wilden afwijken van hun held. Het optreden bracht mensen in de goede sfeer.

De zanger uit Eeklo is zelf een grote fan van Tyler Hilton, die ook present was op Genk on stage. Hij stond dan ook op de eerste rij bij zijn optreden. De zanger van One Tree Hill wist ons dan ook te vertellen dat hij naar het optreden van onze Belgische Tom Dice wou kijken.

Verkocht

Dice is al een tiental maanden samen met de Scala-zangeres Charlotte Van Looy. Hoewel zijn album Heart For Sale als naam heeft meegekregen, is zijn hart dus allang verkocht.

© 2012 - StampMedia - Yentl Keuppens, Mattijs Ameye, foto's: Amber Pauls, Machteld Bollen en Pauline PoelmansDit artikel werd gepubliceerd door Nieuws.be op 24/06/2012
Dit artikel werd gepubliceerd door Jongerenplaneet.be op 24/06/2012
Dit artikel werd gepubliceerd door Het Belang van Limburg- online op 24/06/2012