In Te Boelaerpark komen op 22 juli grote namen zoals Eskmo en BRZZVLL naar de spiegeltent. Het wordt een eclectische avond gevuld met dubstep, funk, hiphop en reggae.

De spiegeltent van TOUR de FORCE vestigt zich tien dagen in Borgerhout en verhuist dan naar Zandvliet om daar tien dagen te blijven.

Van funk tot dubstep

De ster van de avond is gegarandeerd Eskmo, afkomstig uit San Francisco. Hij is bekend om zijn gesofisticeerde post-Dilla, hiphop- en funkstijl. "Ik kijk er echt naar uit en ik hoop dat de tent vol zal zitten", zegt Karlijn Van de Cruys, communicatieverantwoordelijke van Aitor vzw. Ook Vincent Brijs, baritonsaxofonist van BRZZVLL, heeft er alvast zin in. BRZZVLL zal samen met DJ Grazzhoppa optreden. "Grazzhoppa is fantastisch. We hebben al eerder met hem samengewerkt op Nuff Said", vertelt Brijs.

Verder staan Subreachers, Goldorak & Solpher en Daily op het programma. Elk van Belgische bodem zullen zij hun eigen stijl toevoegen aan het nieuwe dubstepgenre.

Voor jong en oud

"Iedereen is welkom, van jong tot oud", zegt Van de Cruys. Vooral jongeren zullen afzakken naar Borgerhout voor de dj's. "Voor ons zullen er ook wat oudere fans komen", lacht Brijs.

Afterparty

Wie niet genoeg krijgt van de muziek, kan zich verplaatsen naar JH Sorm in de Victor de Langhestraat, 500 meter van het Te Boelaerpark, voor de gratis afterparty. Daar zullen dj's Herr Pies, Ninjato, Stubborn en Wolf voor de muziek en sfeer zorgen.

© 2011 - StampMedia - Farah Ahaddour