wo
17/03/2021
18:00 - 20:00

Woensdag 17 maart, tijdens de week tegen racisme, is Don Pandzou te gast bij StampMedia voor een tafelgesprek over dekolonisatie. 

Don Pandzou is kabinetsmedewerker bij Pascal Smet voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Daarnaast is hij ook medeoprichter van Waka Waka Generation, een organisatie die zich richt op de Afrikaanse en Belgische jongerengemeenschap. Van 2016 tot 2019 werkte Don als beleidsmedewerker armoede en superdiversiteit bij de Ambrassade.

Don bracht dit jaar, samen met StampMedia reporter Lieven Miguel Kandolo, het boek ‘Yaya na Leki’ uit over dekolonisatie, racisme en identiteit. Hij groeide op in verschillende culturen en werkte voorbije jaren rond de identiteitsvraagstukken van Sub-Saharaanse diaspora. In zijn zoektocht van waar hij komt en wie hij in deze samenleving is, geraakte hij in contact met de thema dekolonisatie.

Wie of wat moet er nog gedekoloniseerd worden? Don gaat er graag met jullie over in gesprek. Mis het niet! Ben je tussen 16 en 26 jaar? Schrijf je dan hier in voor deze gratis activiteit! 

De digitale vorming gaat hier door: https://us02web.zoom.us/j/83373419902

Tot dan! 

 

Statusbericht

Sorry, dit formulier is gesloten. Geen nieuwe inzendingen meer mogelijk.