Adres

StampMedia
Site Permeke, De Coninckplein 26 
2060 Antwerpen

03 294 68 38

Openingsuren

Dinsdag - vrijdag: 13u - 18u
Zaterdag: 13u - 17u

Zondag en maandag: gesloten

Kris Custers: redactiebegeleider / interne en externe vormingen / mediawijsheid

Kris is een van de vier redactiebegeleiders bij StampMedia. Hij geeft interne en externe vormingen rond mediawijsheid en ontwikkelt daarnaast ook lespakketten voor het onderwijs rond die thematiek. Hij ging na zijn journalistieke opleiding aan de slag voor de regionale televisie, en nam die ervaring mee naar het jeugdwerk en het onderwijs, om daar jonge mensen warm te maken voor journalistiek en media in al zijn vormen. Jonge talenten tipt hij spontaan aan zijn contacten in de media.

Heb je hier vragen over? Aarzel niet om contact op te nemen met Kris.

E-MAIL: kris [at] stampmedia.be

Anouk Torbeyns: redactiebegeleider / eindredacteur

Anouk helpt jongeren die een artikel willen schrijven, van a tot z. Ze overloopt met hen hun ideeën, ze brainstormen samen en zet hen op weg. Nadien leest Anouk hun artikels na en geeft ze nog eventueel wat feedback. Tot slot stuurt ze de artikels uit naar de mainstream media in de hoop dat zij het stuk willen overnemen. Ook voor video- en fotoreportages helpt ze mee om te zoeken naar een goede, journalistieke, invalshoek.

Heb je als jongere hier vragen over? Neem dan zeker contact op met Anouk!

E-MAIL: anouk [at] stampmedia.be 

Pieter De Clerck: productieverantwoordelijke

Samen met onze poule van jonge, enthousiaste freelancers maakt Pieter mediaproducten op maat voor externe organisaties. Jonge mediamakers mogen hun portfolio altijd doorsturen naar hem. Wie weet word jij onze nieuwe StampMedia-freelancer. 

Heb je foto’s of video’s nodig voor de Instagrampagina van je vzw? Ben je op zoek naar een jonge copywriter? Laat het aan Pieter weten! Daarnaast is Pieter ook het aanspreekpunt van integriteit van onze werking.

E-MAIL: pieter [at] stampmedia.be

Sinisha (Sino) Davcevski: jongerenmediawerker

Sino geeft workshops rond audio, video en fotografie, zowel klassiek als met de smartphone. Daarnaast legt hij actief contact met andere jeugd- en jongerenorganisaties om hen dichter bij de werking te betrekken.

Wil je graag een workshop inplannen? Heb je praktische vragen over fotografie, video of podcasts? Contacteer Sino dan!

 

E-MAIL: sino [at] stampmedia.be

Marjorie Blomme: hoofdredacteur

Als hoofdredacteur houdt Marjorie een overzicht van alles wat de jongeren insturen en publiceren en stuurt ze de redactiebegeleiders aan. Ze onderhoudt ook nauwe contacten met onze mediapartners en heeft ook veel gesprekken met mensen uit het brede welzijnsveld (jeugdwelzijnswerk, jeugdzorg) om zo een breed beeld te krijgen van wat zich dagelijks afspeelt in de leefwereld van jongeren.

Marjorie is hoofdredacteur van StampMedia. Ze heeft 15 jaar ervaring als freelance journalist in printmedia en je kunt bij haar terecht voor feedback op een ruw idee, een pitch of een (half) afgewerkt artikel.

Ze behoudt verder het overzicht over de redactie en het contact met de mediapartners van StampMedia.

E-MAIL: marjorie [at] stampmedia.be

Zakayo Wandoloh: R&D burgerschap

Zakayo zet trajecten en projecten op voor jongeren tussen 17 en 30 jaar. Hij kijkt naar wat zich afspeelt in de leefwerelden van jongeren en richt zich op de noden en behoeften. De trajecten focussen zich vooral op kennis vergaren en vertrouwen krijgen in instellingen, wat nodig is om van jongeren actieve burgers te maken en hun stem te versterken in de maatschappij. 

Heb je vragen rond burgerschap bij jongeren? Dan moet je zeker bij Zakayo zijn. 

E-MAIL: zakayo [at] stampmedia.be 

Fried Aernouts: beleidscoördinator

Fried ondersteunt de algemene coördinatie van StampMedia. Daarnaast behoren financiën en project- en andere dossiers ook bij zijn takenpakket. 

Heb je nog vragen rond de werking zelf en alles wat niet rechtstreeks met jongeren of met media te maken heeft? Dan moet je zeker contact opnemen met Fried.

E-MAIL: fried [at] stampmedia.be

Meryem El Hahaoui: verantwoordelijke jeugdwerking

Als jeugdwerkverantwoordelijke houdt Meryem een overzicht van alles wat met vrijwilligers en jeugd te maken heeft. Ze zorgt ervoor dat jonge mediamakers ook mediacoaches/workshopgever worden. Verder stuurt Meryem de jeugdwerkers ook aan.

Wil jij graag een workshop komen geven? Heb jij een vraag in verband met de vrijwilligerswerking? Contacteer Meryem!

E-MAILMeryem [at] stampmedia.be

Sigrid Gulix: algemeen coördinator

Sigrid is verantwoordelijk voor de algemene coördinatie van StampMedia. Daarnaast behoren financiën, personeelszaken, project- en andere dossiers ook bij haar takenpakket.

Heb je nog vragen rond de werking zelf en alles wat niet rechtstreeks met jongeren of met media te maken heeft? Dan moet je zeker contact opnemen met Sigrid.

E-MAILsigrid [at] stampmedia.be

Lisanne Corijn: vormingsverantwoordelijke

Als vormingsverantwoordelijke organiseert Lisanne de workshops die je als jongere bij ons in je vrije tijd (gratis!) kan volgen. Daarnaast is ze ook het aanspreekpunt voor andere organisaties of scholen die bij ons een vorming willen boeken. Projecten die iets met vorming te maken hebben, volgt zij op, zowel inhoudelijk als praktisch. Af en toe geeft ze zelf ook een vorming.

Je kan bij Lisanne terecht voor suggesties of vragen over onze workshops, voor stageaanvragen, om een vorming te boeken voor je school of je vereniging, om samen te werken voor een (educatief) project of om zelf een of meer workshops te geven bij ons.

E-MAIL: lisanne [at] stampmedia.be

 

Aanspreekpunt Integriteit (API)

De aanspreekpersoon integriteit (API) van StampMedia is het eerste aanspreekpunt voor wie een vraag, opmerking, klacht of andere boodschap heeft in verband met integriteitsschendingen. De API luistert naar de vraag of het verhaal en verwijst de melder door wanneer nodig of verleent advies bij de mogelijke vervolgstappen, zonder aan waarheidsvinding te doen.

 

Contactpersoon: Meryem El Hahaoui

Meryem [at] stampmedia.be

+32 484 21 44 73

Persberichten

Persberichten en andere tips kan je bezorgen via persberichten [at] stampmedia.be.

Redactie Antwerpen

  • StampMedia – jongerenmedia-agentschap
  • Site Permeke, De Coninckplein 26 – 2060 Antwerpen
    Tel: +32 (0)3 294 68 38
    E-mail: redactie [at] stampmedia.be

 

Meewerken als reporter

Wil je ook meewerken als reporter bij StampMedia, dan kan dat via dit formulier of door een mailtje te sturen naar één van onze medewerkers:

Raad van bestuur

Steve Paulussen (voorzitter), Kevin De Mulder, Johan Faes, Leen Hammenecker, Jonathan Hendrickx, Naomi Izabela Kimuena (jongerenvertegenwoordiger), Fatima-Zahra Naimi, Miet Neyens, Ange-Vanessa Nsanzineza (jongerenvertegenwoordiger), Gil Plaquet.