vr
24/02/2023
17:30 - 19:30

Als je iets te vertellen hebt - of iemand aan het woord wil laten die iets te vertellen heeft - zijn er eindeloos veel manieren om dat te doen. In deze workshop loodst podcastkenner Sino je binnen in de wonderlijke wereld van dit veelzijdige medium. Je leert niet alleen bij over de talloze mogelijkheden van podcasting, maar je gaat vooral ook actief aan de slag in onze opnamestudio’s. Al dat opgenomen geluid moet natuurlijk nog samen gezet worden. Knippen, dynamiek regelen, monteren: ook dat komt aan bod in deze workshop. 

Deze workshop is geprogrammeerd i.s.m. Kubus (bibliotheek Permeke) tijdens het KUUBFEST.
GEZOCHT: we zoeken nog enkele jongeren die tijdens  KUUBFEST als reporter-podcastmaker aan de slag willen. Vrijdag leer je alle basics over het maken van een podcast in de vorm van een workshop. En voor wie wil, krijg je de kans om je skills direct toe te passen tijdens de events op zaterdag of zondag. 
Je mag mensen interviewen die naar KUUBFEST komen, je spreekt met mensen die workshops geven en je vraagt de haren van het lijf aan artiesten en auteurs. Je neemt geluid op tijdens live performances. Je staat er niet alleen voor, wij zullen je begeleiden en assisteren waar nodig.

Met de content zal Stampmedia x kubus een eerste aflevering maken van een podcast van jongerenbibliotheek kubus, van Permeke. Op dinsdag 28/02 van 18u30 - 21u30 nog een workshop podcast bij StampMedia, waar je altijd welkom bent voor hulp bij de afwerking van je product. Dus schrijf je zeker in!

Adres