wo - do
12 - 13/07/2023
10:00 - 17:00

Doorheen heel Vlaanderen kan je deze zomer weer terecht op tientallen festivals. Wist je dat België een belangrijke rol speelde in de ontwikkeling van muziekfestivals? Denk maar aan Rock Werchter: gestart in 1977 en nog steeds een van de grootste festivals van Europa.

Dit jaar ga je daarom de zomer in… als festivalreporter. We leren je op twee dagen tijd de kneepjes van het vak: hoe je contacten legt met festivalevents en de artiesten, hoe je best aan een reportage begint en welk medium er bij je past. Daarna zet je de theorie in de praktijk om… op een festival natuurlijk! Wie weet breng jij wel verslag uit vanop Tomorrowland?

 

Praktisch

Het kamp loopt van 12 tot 13 juli, elke dag van 10u tot 17u. Tijdens deze twee dagen leren we je de theorie en de skills in jouw gekozen medium. Daarna kan je optioneel een dagje mee (met StampMedia) als reporter naar een festival om je skills in de praktijk om te zetten.

In dit formulier kan je aanduiden naar welk(e) festival(s) je graag meekomt deze zomer.

Dit kamp is gratis, inschrijven is verplicht. Zorg dat je beide dagen aanwezig kan zijn. Nog vragen? Stuur een mailtje naar lisanne [at] stampmedia.be.

Adres