Axelle Aerts, alias Axeela uit The Voice van Vlaanderen mocht op 5 augustus samen met de andere kandidaten op Paal op Stelten een klein voorsmaakje geven van haar toekomstplannen. Het is een tijdje stil geweest rond de achtienjarige jongedame, maar ze heeft niet stil gezeten.

"Ik ben enorm blij om te kunnen zeggen dat ik onlangs de studio ben ingedoken om mijn single op te nemen", vertelt de zangeres. "Na de wedstrijd was ik erg teleurgesteld, maar toen ze mij vroegen om toch nog mee te doen aan de live-optredens van The Voice van Vlaanderen kreeg ik zeer veel moed", vertelt Axelle. "We zijn momenteel aan het beslissen welke single het gaat worden en welke naam die gaat krijgen."

Dromen nastreven

Axelle vindt het super om muzikaal weer aan het werk te zijn. "Het herkend worden is trouwens ook echt gek. Ik ben een normaal meisje maar wanneer iemand dan 'wow' zegt wanneer ze me tegen komen is dat erg leuk", lacht ze. Hier in Paal beviel het de zangeres wel. "Het was een fantastisch optreden. Wanneer ik verder mag dromen waan ik mezelf in het Sportpaleis met een eigen album en nummers."

© 2012 - StampMedia - Yentl Keuppen, foto: Pauline Poelmans


Dit artikel werd gepubliceerd door Het Belang van Limburg - online op 07/08/2012