© Yassin Akouh

De Vlaamse comedian Kamal Kharmach heeft zaterdag zijn derde Donuttello geopend. Voor het derde filiaal van zijn donutwinkel koos hij shoppingcenter Grand Bazar in Antwerpen.

Kamal Kharmach, bekend als de Vlaamse stand-upcomedian die meer dan 120 kilo is afgevallen, is al lange tijd niet meer enkel bezig met comedy en televisie. In september opende hij al zijn eerst donutshop Donuttello op de Oude Koornmarkt. Wegens groot succes volgde er enkele maanden geleden ook één in de overdekte markthal Mercado aan de Groenplaats. Nu is Grand Bazar aan de beurt.

© Yassin Akouh

De drie Donuttello’s liggen op nog geen honderd meter afstand van elkaar, maar volgens Kharmach is dat geen enkel probleem. Als econoom van opleiding wilde hij bewust experimenteren met de combinatie van die drie verschillende plaatsen. “Op de Oude Koornmarkt komen toeristen en fans van het eerste uur, in Mercado mikken we op foodies en toeristen, en in Grand Bazar zijn het vooral dagtoeristen van buiten Antwerpen die Donuttello nog totaal niet kennen. Ik merk dat de drie filialen perfect naast elkaar kunnen bestaan en elkaar zelfs heel goed aanvullen”, legt Kharmach uit.


Dit artikel werd gepubliceerd door Het Nieuwsblad - online op 13/01/2018
Dit artikel werd gepubliceerd door Apen.be op 13/01/2018

vorige volgende