Silkes eerste single Awake domineerde wekenlang de Belgische hitlijsten. De verliezend finalist van de Voice-finale is tijdens haar carrière al enorm gegroeid en liet dat op Paal op Stelten ook zien.

Het leven na de wedstrijd was voor Silke back to reality. "Ik moest meteen beginnen studeren. Ik deed humane wetenschappen. Ik had veel lessen gemist, waardoor ik leerstof moest inhalen. Gelukkig ben ik nu afgestudeerd", vertelt ze.

Levensverandering

Silkes leven is onwaarschijnlijk veranderd, maar in de positieve zin. "Het is zo leuk om van mijn hobby mijn job te maken. Natuurlijk is het raar wanneer mensen me herkennen, maar wanneer ze me muzikale complimentjes geven maakt dat alles goed." Ook de agenda van Silke staat voortdurend vol met evenementen die ze graag doet. “Mijn agenda is in geen enkel opzicht te vergelijken met de agenda van vroeger”.

Nieuwe single

Silke is de voorbije weken veel de studio ingedoken om een nieuwe single klaar te stomen. "Mijn nieuwe single zal uitkomen op 17 augustus en zal Don’t you worry als naam krijgen", zegt ze trots. Van deze jongedame mogen we ongetwijfeld nog veel verwachten.

© 2012 - StampMedia - Yentl Keuppens, foto: Pauline Poelmans


Dit artikel werd gepubliceerd door Het Belang van Limburg - online op 07/08/2012