Hoi hoi!

Ik moest vandaag werken in Brussel. Een hele dag achter een computer gegevens invoeren. Je kan het niet bepaald de meest uitdagende job noemen, maar als student verdien je graag wat extra centen. Meestal trotseer ik zo’n werkdagen gemakkelijk door stiekem minipauzes in te lassen met mijn iPhone. Snel Twitter checken, Facebook openen en ik kan er weer even tegen. Vandaag kon ik dat dus niet doen, en de uren duurden langer dan normaal. Of zo leek het toch. Gelukkig had ik mijn laptop mee en kon ik van tijd tot tijd eventjes surfen op het web, maar dat kan je niet heel geniepig doen dus veel minipauzes zaten er niet in voor mij.

Alhoewel, ik heb mij vandaag toch stiekem geamuseerd met mijn agenda-app. Wat is het prettig om een agenda bij te houden. Alle activiteiten die ik nu plan, plaats ik netjes in mijn agenda met bijbehorende kleurtjes. Groen voor school, blauw voor privézaken, oranje voor feest en geel voor werk. Ik vind dat plannen zo leuk dat ik zelfs bedenk wanneer ik inkopen wil doen of wanneer ik een halfuurtje ga joggen. Misschien kan ik roze instellen voor mijn sportagenda?

Och ja, het is maar iets kleins maar het maakt me wel blij. Toch zeker voor eventjes. En wie het kleine niet eert…

Ik ben weer een dag verder en tot nu toe ben ik het noorden nog niet kwijt. Zo erg is het allemaal niet, zeker? (Hopelijk denk ik er over een week nog zo over.)

Doei!

© 2014 – StampMedia – Nathalie Schlenker