Vanavond ga ik naar een trouwfeest. Naar twee zelfs. Dan word ik eens uitgenodigd op twee huwelijksfeesten, vallen ze toch wel samen. Ik mag niet klagen, zeker.

Vijgen na Pasen

Ik vind het vandaag wel jammer dat ik geen foto’s op Instagram kan delen. Ik ga me straks helemaal opsmukken en toch proberen er meer dan fatsoenlijk uit te zien. Dat gebeurt niet elke dag en als het resultaat dan de moeite zou zijn, kan ik het niet laten zien aan mijn liefste vrienden. Doeme! En als ik een foto trek en die pas op Instagram zet als ik terug online ben, tja, dan zijn dat vijgen na Pasen.

Real life

De gasten op de trouwfeesten kunnen het natuurlijk in real life zien, maar dat is nog altijd anders dan wanneer ik net klaar ben met de voorbereidingen thuis. Vanaf je de deur opendoet en het huis verlaat, loopt er gegarandeerd wel iets mis. Een windje verpest je kapsel dat er als een kunstwerk uitziet, wolken die beslissen dat het tijd is om de wereld te besproeien of een onopvallend putje in de weg dat je hak om zeep helpt.

Nee, je kan er nooit zo goed uitzien als wanneer je net klaar bent. Dus, ik laat deze trouwfeesten aan mij voorbijgaan (wat betreft de foto’s hé, want feesten zal ik!). Geen selfie met mijn nieuw jurkje, geen foto van mijn strak kapsel. Deze keer niet, het zal voor het volgende trouwfeest zijn.

Dus vrienden, trouwen maar!

Tot morgen

© 2014 - StampMedia - Nathalie Schlenker