Gisteren onthulde ik mijn lijstje van de apps die ik stiekem een beetje mis. Vandaag is het weer tijd voor een lijstje, maar dan van de toepassingen die ik verrassend genoeg niet mis. (Ja, ja die zijn er ook)

1. Snapchat: Een grappige app, maar best wel misbaar. Niet levensnoodzakelijk ;-).

2. Facebook-app: Facebook kan ik ook op mijn laptop checken als ik wil, maar ik heb ook echt niet meer de behoefte om dat tijdens de dag te openen. Ik ben een beetje afgekickt, zeg maar.

3. Viber: Ik gebruikte Viber af en toe om gratis te bellen via het internet. Nu bel ik dan maar gewoon zoals het hoort, via een telefoonverbinding.

4. Vine: Hilarische bezigheid als je even niet weet wat. 5-seconden-filmpjes zijn altijd goed, maar zeker geen must.

5. De Lijn: De app van De Lijn gebruikte ik best wel vaak voor de dienstregeling op te zoeken of om via sms een Lijnticketje te betalen. Maar ik denk dat ik de app ga wissen, want ik heb die eigenlijk echt niet nodig.

6. Nmbs: De treinuren kan je gewoon op je computer opzoeken en dan opschrijven om ze te onthouden. Ik heb op die manier geleerd om wat beter op voorhand te plannen.

7. Dropbox: Eigenlijk moet je gewoon geen documenten raadplegen op je iPhone. Dat scherm is veel te klein voor documenten te lezen dus helemaal niet handig. Dropbox is een heel goed programma, maar dan vooral voor op de computer vind ik.

8. Youtube: Net zoals Vine… Volledig misbaar.

9. Mail: E-mails checken kan perfect op de laptop en eigenlijk is dat helemaal niet nodig via je gsm. Als mensen je écht écht dringend moeten bereiken, moeten ze maar sms’en of bellen. Toch?

10. Wordfeud: Scrabble’n met je vrienden is echt wel leuk, maar ook vermoeiend. Je moet altijd zorgen dat je binnen de 72 uur speelt of je verliest. Daar moet ik nu niet meer aan denken. Weg ‘stress’ ;-)

Tot morgen!

© 2014 – StampMedia – Nathalie Schlenker