Vandaag had ik tijdens de les het idee een leuk spelletje op mijn iPhone te zetten dat geen internet vereist. Als ik dan even niet weet wat doen, kan ik dat spelen. Een kwestie van bezigheidstherapie. Op de oude gsm’s had je ook spelletjes zoals ‘Snake’, dus eigenlijk is het wel geoorloofd. Ik moest gewoon een spel vinden dat je zonder internetverbinding kan spelen.

Verbinding mislukt

Jammer genoeg geraakte ik al niet tot de zoekactie. Natuurlijk niet, want mijn internet staat af. ‘Verbinding met de App Store mislukt.’ Damn, geen spelletjes dan maar. Of als ik thuis ben en mijn toestel verbind met mijn laptop en dan games download via iTunes. Maar dat is wel erg veel moeite om wat te gamen.

‘Flappy Bird’ dan maar? Ik denk dat dat het enige spel is dat nog op mijn iPhone dat zonder internet werkt. Jammer dat het strontirritant is. Mijn excuses voor deze onfatsoenlijke uitdrukking, maar ik heb er geen andere woorden voor. Die onnozele vogel maakt mij krankjorum. Flappy Bird is geen optie.

Handtas op formaat

Geen Flappy Bird, geen andere spelletjes. Ik kan écht niets doen met mijn gsm. Ik gooi het over een andere boeg. Vanaf nu ga ik alleen de deur uit met een boek op zak. Handtassen waar een boek in past, dus. Ik word nog een echte boekenwurm.

De voordelen van virtueel vasten, hé...

© 2014 – StampMedia – Nathalie Schlenker