© Jan Van der Perre

In Antwerpen heeft iedereen wel een verhaal. Tijdens de mediaweek van Gazet van Antwerpen liepen reporters van StampMedia door de stad en plukten ze een toevallige passant eruit voor een leuk gesprek.

“Ik vraag dagelijks aan mensen om foto’s van mij te maken. Eerlijk gezegd geniet ik gewoon van aandacht en steel ik graag de show. In de krant staan is dus een droom die uitkomt. Hopelijk word ik door al mijn vrienden, familie en mijn ex gespot.”

“Dagelijks streef ik ernaar om er goed uit te zien en mijn lichaam in topconditie te houden. Fitness is al ongeveer vier jaar een belangrijk onderdeel van mijn leven. Mijn gezondheid staat het voorlopig wel niet toe. Ik heb het zwaar te verduren met maagklachten. Gisteren was ik zo ziek dat ik geen hap heb binnengekregen.”

“Om het goed te maken ga ik zo meteen op restaurant in mijn eentje. Ik ben eigenlijk altijd alleen en ken ook niet veel mensen. Dat vind ik totaal niet erg. Ik heb aan mijn eigen gezelschap meer dan genoeg. De dag van vandaag sta je garant voor je eigen woorden, daden en succes.”

“Ik zou mijzelf dan ook wel best succesvol noemen. Het voelt geweldig om te zeggen dat ik veel van mijn doelen heb bereikt. Ik ben enkele jaren geleden van Nederland naar Antwerpen gekomen om bij te leren over de economie. Mijn plan is achteraf gezien meer dan geslaagd. Momenteel werk ik als freelancer in de diamantsector. Net als een diamant hoop ik te stralen in alles wat ik doe.”

Deze publicatie kwam tot stand dankzij een exclusieve samenwerking met Gazet van Antwerpen. Zes jongeren van StampMedia draaiden in de eerste week van de paasvakantie mee op de stadsredactie van Gazet Van Antwerpen (GVA). Ze brachten verhalen uit hun eigen leefwereld, en speelden ook in op het dagelijkse nieuws in en rond Antwerpen.

Bekijk hier alle publicaties die de jongeren tijdens de mediaweek bij GVA hebben gemaakt.


Dit artikel werd gepubliceerd door Gazet van Antwerpen op 20/04/2023.

vorige volgende