Op vrijdag 4 november bracht
Rampage invites Hospitality drum-'n-basslievend Antwerpen in extase. Organisator/dj Hans Murdock Machiels deed het muziekcentrum Trix op z'n grondvesten daveren met namen zoals High Contrast, Camo & Crooked en onze eigen Netsky.

Rampage is zoals Stealth Bombers gemeengoed onder de Belgische drum-'n-bassliefhebbers: het zijn fijne feestjes met steeds een indrukwekkende line-up. Maar met de laatste editie bracht Murdock een toch wel heel indrukwekkende schare dj's op de been.

High Contrast, Camo & Crooked en Netsky zijn niet enkel de populairste producers, ze hebben ook alledrie getekend bij het grootste drum-'n-basslabel ter wereld: Hospital Records. Dit label organiseert wereldwijd feestjes onder de naam Hospitality. Na ondere andere Brixton en Bratislava was vrijdag Antwerpen aan de beurt.

Everyday

Hoewel de dj's niet de beste sets uit hun carrière draaiden, ging het zeer diverse publiek wel van half tien tot zes uur 's ochtends volledig los. De Britse dj Stanza toonde samen met Carasel MC waarom drum-'n-bass en mc-en perfect samengaan. Haast perfecte overgangen gecombineerd met vlammende teksten gepeperd met een het fijne accent uit Bristol.

Hoogtepunt was Netsky, die met een tweetal nieuwe schijven bewees dat hij terecht wordt gezien als een van de grootste drum-'n-bassproducers. De remix van Rusko's Everyday maakte het publiek zo wild dat het leek alsof het nooit meer zou bedaren.

Hoewel dit het summum van een drum-'n-bassfeestje leek te zijn, is Machiels van plan om in maart 2012 de muziekstijl een trapje hoger te tillen. De Lotto Arena in Antwerpen zal dan voor een nacht het bastion van de drum-'n-bassliefhebber zijn.

© 2011 - StampMedia – Vincent Buyssens, foto: Thomas Verstrepen