Lieve mensen (en zeker smartphonegebruikers),

Vandaag wil ik jullie aanraden deze website te bezoeken: http://tap.unicefusa.org. Voor elke tien minuten dat je niet op je smartphone tokkelt, maakt Giorgio Armani geld vrij om een kind in nood een dag van proper water te voorzien. Het is een samenwerking tussen Armani en UNICEF en ik vind het erg origineel.

Ik kan zelf niet meedoen omdat het internet vereist, maar ik denk dat het wel een leuk iniatief is om je steentje bij te dragen. Zoveel moeite kan het toch niet zijn om je smartphone tien minuten met rust te laten?

Als je naar de website surft, krijg je eerst een kort animatiefilmpje te zien, dat uiteindelijk met dit beeld eindigt:

Ik vind het wel to-the-point. Dus, meedoen! Ik heb alleen gehoord dat het geen app is, zoals op de website beschreven staat, maar dat je de website 10 minuten moet laten openstaan zonder je telefoon aan te raken. Dat is natuurlijk niet evident want bijna elke gsm gaat toch na een minuut of twee in slaapstand? Ik hoop dat de website daar rekening mee houdt. Maar ik kan dat niet uitproberen aangezien ik tijdelijk geen internet heb op mijn iPhone. Dus, kunnen jullie het testen? (Je mag het mij steeds laten weten hoe het nu precies in zijn werk gaat)

Zeker doen, hé!

Tot morgen!

© 2014 – StampMedia – Nathalie Schlenker