Op verzoek van de Koning Boudewijnstichting gaat StampMedia een week lang reportages draaien in Denemarken. Het project Alter Ego biedt jongeren tot 18 jaar uit 22 Europese landen de kans om hun “Alter Ego” vorm te geven.
Alter Ego  betekent ‘een andere ik’, een tweede persoonlijkheid of een persoon in een persoon. Na een spannende Europese competitie werden uit meer dan 800 inzendingen de beste artistieke werken van elk land geslecteerd. De jonge makers van deze winnende werken werden uitgenodigd om een week lang in Løgumkloster Højskole samen met professionele artiesten verder te werken op hun creaties.

De artiesten zijn specialisten in hun vak en zullen de jongeren op vlak van streetart, muziek, fotografie, drama, schilderkunst en grafisch ontwerp begeleiden. StampMedia mag van 14 tot 21 November het reilen en zeilen in het Scandinavische Løgumkloster Højskole omzetten in reportages, videos en goed ogende foto’s.
De resultaten van de workshops zullen verwerkt worden tot een virtuele en reëele tentoonstelling. De werken zullen in 2009 via internet verspreid en tentoongesteld worden in vijf Europese landen.

Het hele gebeuren in Løgumkloster zal door StampMedia op de voet gevolgd worden. Wil je deze unieke ervaring meemaken?
Surf dan bliksemsnel naar http://alteregoeurope.wordpress.com.

Haik Guevorkian, Moozy Niasse, Marjolein Lambrechts en A.E.