'Stamp Je Stem' is de verkiezingstalkshow van StampMedia, volledig in elkaar gebokst door jongeren! 'Stamp Je Stem' wil jou extra informeren over de aankomende verkiezingen. Daarom nodigden we jonge politici van alle Vlaamse partijen uit om hun partijstandpunten duidelijk te laten maken en in debat te laten treden met elkaar en ons jongerenpubliek. Zo ga je gewapend het stemhokje in om op 9 juni je stem te stampen, want politiek gaat ook over jou! 

De eerste kiemen voor ‘Stamp Je Stem’ ontstonden vorig jaar in juli. Sindsdien werkten tal van jongeren in ondersteuning van het StampMedia-team aan een heuse politieke talkshow. De jongeren bedachten een concept, deden research, namen de productie en techniek in eigen handen, …

Het resultaat van het traject: ‘Stamp Je Stem’, dé ultieme verkiezingstalkshow voor en door jongeren. ‘Stamp Je Stem’ brengt politiek rechtstreeks naar de jongeren. Dat doen we door jonge politici van alle Vlaamse partijen uit te nodigen. De line-up bestaat uit Nawras Jebara (PVDA), Aimen Horch (Groen), Aissatou Cissé (Vooruit), Pieter De cock (CD&V), Sepp Tyvaert (Open VLD), Jeroen Bergers (N-VA) Mercina Claesen (Vlaams Belang).

Ook jongeren Sophia R. Jager, Jacob Cleymans, Mouna Vannot, Thomas van Aken, Manon Quinet, Rune Timmermans en Yanaal Madani gaan in ‘Stamp Je Stem’ in gesprek met de politici over thema’s uit hun leefwereld die hen na aan het hart liggen.

De dappere jongeren die dit project gedragen hebben, zijn:

Presentatie: Charlotte Bontinck en Enda Sherifa Barboza; 
Regie: Pauline Vanden Abeele; 
DOP/Kleur en Geluid mixage: Matias Ramos ter Maat; 
Montage/camera/redacteur: Thomas Van den Bergh; 
1AD/redacteur: Quinten Germis; 
Redacteur/Geluid: Milo van der Poel; 
Geluid: Georgia Kleber en Omar Bouiraamane; 
Redactie/Camera: Frauke Robert; 
Redacteur/Studiomeester: Wout de Rycke en Isaura Meert; 
Redactie/Begeleiding cast: Mouna Vannot en Victor Peeters; 
Camera: Senne Simoens en Sofie Aerts; 
Licht: Freedom Agyemang; 
Redactie/Productie: Pearson Arkesteyn.

Met speciale dank aan bib Permeke en jongerenbib Kubus in Antwerpen.

vorige volgende