di
31/03/2020
18:30 - 21:30

Omwille van het coronavirus moeten we helaas al onze workshops annuleren tot 19 april. Deze workshop gaat dus niet door. We zoeken zo snel mogelijk een nieuwe datum, wanneer de Nationale Veiligheidsraad beslist de maatregelen weer te versoepelen.

 

Als journalist ben je een echte zoekmachine. In een mum van tijd heb je de juiste informatie en bijpassende contacten nodig over de hele wereld om een boeiend verhaal in elkaar te steken.

Maar hoe speel je dat klaar? Hoe maak je van het internet en sociale media jouw speeltuin? Vergeet gewone zoektermen in google en op sociale media. In deze basisworkshop leer je de eerste stappen in de wereld van online research en OSINT. We gaan samen aan de slag met tools en technieken die (onderzoeks)journalisten gebruiken bij het uitpluizen van hun verhalen.

 

Ben je bezig aan een artikel of heb je een case waarbij je wat extra research kan gebruiken? Neem dit dan zeker mee naar de workshop. We gaan er onmiddellijk mee aan de slag!

 

Inschrijving en deelname aan onze workshops is gratis maar onze vormingsgevers vinden het wel vervelend dat deelnemers niet komen opdagen. Kan je toch niet komen? Laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten via inschrijven [at] stampmedia.be.

Benieuwd naar online research tools en tussen 16 en 26 jaar oud? schrijf je dan snel in voor deze gratis workshop?

Statusbericht

Sorry, dit formulier is gesloten. Geen nieuwe inzendingen meer mogelijk.