ma - vr
03 - 07/04/2023
10:00 - 18:00

Van maandag 3 april  tot en met vrijdag 7 april versterken we de krantenredactie van Gazet van Antwerpen. We zullen er artikels, foto's, filmpjes, ... maken voor de website (www.gva.be) en wie weet ook voor de papieren krant.

Het redactiekamp is de ideale kans om de binnenkant van een nieuwsredactie te leren kennen, je journalistieke skills aan te scherpen, je professionele netwerk uit te breiden en uiteraard om de stem van jongeren verder te verspreiden.

Het kamp gaat van maandag tot vrijdag door. We spreken iedere dag af om 9.30 uur op de redactie van GVA. Het adres is: Katwilg 2, 2050 Antwerpen. Daar volgen we iedere ochtend de redactievergadering. Nadien gaan we zelf aan de slag. Iedere dag ronden we af rond 17 uur.

Als je een eigen laptop hebt, breng je die best mee. Geef een seintje als je geen eigen laptop kan voorzien, dan kan je er één van StampMedia gebruiken.

’s Middags kan je aan voordelig tarief in het bedrijfsrestaurant eten of lunch kopen in de winkel in de buurt of uiteraard je eigen lunch meebrengen.

Inschrijven:
De plaatsen voor dit redactiekamp zijn beperkt. Daarom vragen we je bij inschrijving een korte motivatie mee te sturen over waarom we jou moeten meenemen tijdens de mediaweek. Die mag je sturen naar redactie [at] stampmedia.be.  Als je een link kan meegeven naar eerder werk van jou, is dat zeker een pluspunt. Inschrijven kan tot en met woensdag 22 maart. Op vrijdag 24 maart weet je of je erbij bent.

We streven naar een evenwichtige deelnemersgroep waar goesting en engagement zwaarder doorwegen dan ervaring. Waag dus zeker je kans!