wo - vr
21 - 23/08/2024
10:00 - 16:00

Wil je graag verhalen vertellen via podcasts, maar weet je nog niet helemaal hoe dat moet? Na dit driedaagse kamp weet je perfect wat de do’s en don’ts zijn bij het maken van een podcast. Interviewtechnieken, reportersskills, geluid opnemen met professioneel apparatuur, het verhaal monteren, … Na deze driedaagse heb je alles volledig in de vingers om de leukste audioreportages en podcasts te maken!

Inschrijven is gratis, maar verplicht! Dat doe je door het formulier onderaan in te vullen. Dit is een kamp zonder overnachting. We spreken iedere ochtend af om 10 uur bij StampMedia. We ronden iedere dag af om 16 uur. Breng je eigen lunch mee of koop je eten ’s middags in één van de winkels of supermarkt in de buurt.

Tijdens de zomer reis je voor een week onbeperkt met NMBS voor slechts 18 euro. Je Youth Holidays-pas koop je aan via de website van NMBS.

Dit Stampkamp is een samenwerking met de Academie Borgerhout dat vanaf september een gloednieuwe opleiding lanceert over radio, podcasts, audioreportages, luisterverhalen, … Meer info vind je op hun website of Instagrampagina.

Vragen? Mail lisanne [at] stampmedia.be.

Adres