Aidan Dumont (20). © Joris Herregods

In Antwerpen heeft iedereen wel een verhaal. Tijdens de Mediaweek van Gazet van Antwerpen liepen reporters van StampMedia door de stad en plukten ze een toevallige passant eruit voor een leuk gesprek. Dit keer: Aidan Dumont (20).

“Dit is mijn eerste week in Antwerpen. Ik heb nog niet echt een mening over deze stad, behalve dat ik het hier tot nu toe heel leuk vind en dat het hier ook een pak rustiger is dan in Brussel, waar ik tot voor kort woonde. Het is hier ook veel goedkoper.”

“Ik ben net terug van een solotrip door Australië. Ik heb twee maanden alleen rondgereisd door het land. Dat was heel plezant en je leert veel over jezelf tijdens zo’n reis. Spread your wings, zowel mentaal als fysiek.”

“Mijn grote passies zijn reizen, eten en skaten. Ik heb veel interesse in wereldkeukens en wil alles proeven. In het middelbaar heb ik fotografie gestudeerd en nu heb ik net mijn eerste jaar architectuur achter de rug aan de universiteit. Daarna ben ik beginnen te reizen. Binnen een jaar of twee wil ik mijn studies graag hernemen.”

“Later zie ik me gewoon genieten van het leven en doen waar ik zin in heb. Als ik morgen zin heb om muziek of kunst te maken, dan wil ik dat kunnen doen. Ik ben geen moeilijk mens. Iedereen moet genieten van het leven en doen waar hij zin in heeft.”

Deze publicatie kwam tot stand dankzij een exclusieve samenwerking met Gazet van Antwerpen. Vijf jongeren van StampMedia draaiden in de tweede week van de paasvakantie mee op de stadsredactie van Gazet Van Antwerpen (GVA). Ze brachten verhalen uit hun eigen leefwereld, en speelden ook in op het dagelijkse nieuws in en rond Antwerpen.

Bekijk hier alle publicaties die de jongeren tijdens de mediaweek bij GVA hebben gemaakt.


Dit artikel werd gepubliceerd door Gazet van Antwerpen op 26/04/2024.

vorige volgende