reacties (0)

Zaterdagochtend vond in het Bosuilstadion een supportersactie plaats tijdens de training van Royal Antwerp Fc. Na de mindere resultaten die de ploeg de laatste weken neerzette, kwamen de supporters bijeen om er een steuntraining van te maken.

Omstreeks 10 uur streken een tweehonderdtal supporters neer aan het Bosuilstadion, nadat de supportersgroep Antwerp Dynamite daartoe opriep. Na een drie op 12 willen de supporters nog eens tonen wat hun verwachtingen zijn van de ploeg.

YOU CAN ONLY BE VICTORIOUS WHEN YOU STEP ON THE PITCH LIKE WARRIORS!Steuntraining voor Roeselare - Antwerp morgen.#makehistorytakeushome

Posted by Antwerp Dynamite on Saturday, 12 March 2016

"We willen resultaten zien"

Met deze steuntraining wilden de supporters de ploeg een hart onder de riem steken, maar ook duidelijk maken waar het om draait. De spelers kwamen het veld op onder luid gejuich, maar kregen van een tiental supporters die het veld op liepen ook een duidelijke boodschap mee: “We zijn hier niet om jullie iets te verwijten, maar we willen wel resultaten zien. We hebben al jaren miserie gekend”, wist één van hen te zeggen.

© Stefan Lambrechts

Ook op de tribune keerde die boodschap terug in de vorm van een spandoek: “You can only be victorious when you step on the pitch like warriors (Je kan alleen overwinnen als je het veld op stapt als strijders, red.)”.

Met nog enkele wedstrijden te gaan staat Antwerpen nog twee punten op kop in het klassement in tweede klasse.

© 2016 - StampMedia - Stefan Lambrechts


Dit artikel werd gepubliceerd door Het Nieuwsblad - online op 12/03/2016
Dit artikel werd gepubliceerd door Sportwereld.be op 12/03/2016
Dit artikel werd gepubliceerd door HLN.be op 12/03/2016
Dit artikel werd gepubliceerd door Gazet Van Antwerpen - online op 12/03/2016


Reacties

Plaats een reactie