Zowel Dez Mona en Isbells brachten onlangs een nieuwe plaat uit en stelden deze voor in De Studio in Antwerpen. Dez Mona stelde ‘Origin’ voor op 15 oktober, Isbells was met ‘Billy’ te zien op 16 oktober.

In augustus bracht Dez Mona hun nieuwe album ‘Origin’ uit, die in oktober in enkele concertzalen in Vlaanderen werd voorgesteld. Met een mix van jazz, gospel, drama en spirituals in een pop- en rockjasje brak Dez Mona de afgelopen jaren door in Vlaanderen. De band stelde hun laatste album steeds voor in een uitverkochte zaal. ‘Origin’ bevat nummers met een strakke bas, akoestische gitaar en een zeer opvallende accordeon.

https://www.flickr.com/photos/stampmedia/sets/72157660160776972

Isbells

Isbells bracht in september hun nieuwe plaat uit. ‘Billy’ vertelt het verhaal van een kind uit een gebroken relatie, dat op zoek gaat naar antwoorden. Het melancholische zorgde voor heel wat rust en sfeer terwijl hits als ‘As long as it takes’ en ‘Reunite’ zorgden voor veel enthousiasme bij het publiek. Het samenspel tussen zangeres Chantal Acda en de bugel van Gert Van Mulders ten slotte is een hele verrijking.

© 2015 - StampMedia – Milou VerstappenDit artikel werd gepubliceerd door Apen.be op 23/10/2015