Tijdens de jaarlijkse kerstmarkt van de studentenclub HOCKEY is er flink gedoneerd aan de Powerchair Hockey Foundation. Ze verkochten kerstmutsen verkocht om geld in te zamelen voor De Warmste Week en de Foundation.

De voorzitter en medeoprichter van de foundation zakten af naar de kerstmarkt om te zien hoe de actie loopt. De studenten reageerden enthousiast en lieten zelfs hun kerstmutsen signeren door de leden van de foundation.

Voorzitter An Vanheusden reageert: “Het is ongelofelijk dat ze de actie organiseerden via De Warmste Week. We zijn het gewend dat spelers of bijvoorbeeld een neefje een actie organiseert, maar dat een studentenclub die eigenlijk niets met ons te maken heeft zo’n actie opzet is super. We zijn maar een kleine club en bestaan maar anderhalf jaar dus het is fijn om meer bekendheid te krijgen.

De praeses van de studentenclub HOCKEY, Joren van Herck, is tevreden over het verloop van de actie. “Met een goed doel maak je nooit een foute keuze en de speling met de naam maakt het extra leuk. De reactie van de bezoekers van de kerstmarkt is heel goed. Iedereen loopt hier met zo’n mooie muts rond. Niemand twijfelde er aan om mee te helpen voor het goede doel.”

De studentenclub hoopt een mooi bedrag van tweehonderd euro te verzamelen. De foundation wil met het ingezamelde geld voor het eerst een zomerkamp organiseren.

© 2016 – StampMedia – Danique Koenes