Deze zomer kwam Forever21 naar België. Na Barcelona, Wenen, Dublin en Londen is het onze beurt. Een dikke maand geleden opende de keten hun eerste Belgische filiaal in Brussel. Afgelopen zaterdag 3 september was het de officiële opening van de winkel in Antwerpen.

In 1984 werd Forever21 opgericht door Don Chang. De keten groeide snel en verkoopt verschillende merken. Forever21 biedt de hipste modetrends aan tegen scherpe prijzen en staat synoniem voor de nieuwste mode.

Honderden mensen stonden zaterdag al vroeg aan te schuiven. De eerste 500 mensen kregen een verrassing. Ook Starbucks stond klaar met een cadeau voor de vroege vogels.

Gele zakjes

Op de begane grond vind je vrouwenkleren ingedeeld in verschillende stijlen. De kelderverdieping biedt ook vrouwenkleding aan, maar heeft ook een afdeling voor mannenkleding. Kinderen vinden op deze verdieping ook hun gading. De bovenste verdieping is helemaal gewijd aan schoenen en juwelen.

Naast de Forever21 damescollectie biedt de winkelketen nog vier collecties aan: 'Heritage 1981', een lifestylemerk voor vrouwen, 'Love 21' biedt een moderne vrouwenlijn aan en Forever21+ is de collectie voor grotere maten. Voor de mannen biedt de keten '21 Men'.

Alles wat je nodig hebt om hip te zijn voor het komende seizoen vind je in Forever21 aan een betaalbare prijs. De gele Forever21-zakjes op de Meir laten er geen twijfel over bestaan: de keten heeft haar plaats op de Antwerpse winkelstraat veroverd.

© 2011 - StampMedia - Tekst: Jelka Lepever, foto: Vlad Solovov