HOERA! Ik ben weer virtueel!

Gisterenavond heb ik mijn 3G en WiFi weer ingeschakeld. Prachtig moment. Ik had bijna 1000 gemiste Whatsapp-berichten en dat waren ze niet allemaal. Ik heb alleen de berichten ontvangen van de voorbije twee weken. Berichten kunnen dus wel degelijk vervallen. Ik zal nooit weten wat ik gemist heb.

De eerste app die ik dus opende, was Whatsapp en dan heb ik meteen laten weten dat ik back was! Daarna was het de beurt aan Instagram. Ik heb niet alle foto’s bekeken sinds ik ben gaan vasten, dat zou veel te lang duren. Maar de foto’s die ik heb gezien en tof vond, heb ik allemaal geliked. Uiteraard heb ik ook een Instagram gepost van een overheerlijke cocktail (Oeps, ik kon het echt echt niet laten).

Daarna Snapchat: ook een dertigtal Snapchats van de voorbije vijf dagen. Lachen gieren brullen (of niet). Uiteraard ook meteen een lelijke selfie van 5 seconden rondsturen, hip hoi. Leve de smartphone!!!

Ja en zo heb ik al mijn apps die ik veertig dagen niet kon gebruiken, geopend en gebruikt. Ik heb er eigenlijk wel van genoten. Ik heb mijn iPhone toch wel een beetje gemist. Mijn apps bedoel ik dan. Mijn batterij was wel weer in een mum van tijd leeg. Daar zal ik aan moeten wennen, maar dat neem ik er wel bij.

De komende dagen zal ik waarschijnlijk veel op dat ding tokkelen en spelen, maar ik ga er echt voor zorgen dat ik niet meer zo extreem verslaafd bezig zal zijn met mijn smartphone.

Maar nu: genieten ;-)

Doei!

© 2014 – StampMedia – Nathalie Schlenker