Zaterdag 24 januari vond in evenementenhal De Shop de eerste editie van ‘Voices 4 You’ plaats een concert met nieuwe en gevestigde artiesten ten voordele van het goede doel. “Er komt zeker een tweede editie.”

Zo’n 350 mensen tekenden zaterdag present op ‘Voices 4 You’, een muziekevenement in De Shop. Die hal is een relatief nieuwe locatie op de Rijnkaai in Antwerpen. De vroegere plaats van samenkomst voor scheepsherstellers bevindt zich vlakbij ’t Eilandje, waar onder meer het MAS is gevestigd.

The Voice van Vlaanderen

De organisatie verzamelde tijdens een reeks concerten fondsen voor verschillende doelen. De opbrengst van de eerste editie gaat naar Bring A Smile, een vzw die in samenwerking met BV's speelgoed, boeken en games brengt naar kinderen in ziekenhuizen en instellingen.

Met namen als Kate Ryan, Linda Mertens (Milk Inc.) en Silvie De Bie stonden drie gevestigde waarden uit de Vlaamse muziekwereld op de planken. Maar ‘Voices 4 You’ bood ook enkele artiesten uit de VTM-talentenjacht ‘The Voice van Vlaanderen’ een springplank. Onder meer Laura Tesoro, Silke Mastbooms en Emma Lauwers kleurden de avond. “Er komt tegen de zomer zeker een tweede editie”, klonk het na afloop bij de organisatie.

Bekijk de fotoreportage:

https://www.flickr.com/photos/stampmedia/sets/72157650078760128/

© 2015 – StampMedia – Stefan Lambrechts


Dit artikel werd gepubliceerd door Apen.be op 26/01/2015
Dit artikel werd gepubliceerd door Het Nieuwsblad - online op 26/01/2015