© Wikipedia

Op 15 februari 2018 hield Youtube-ster Markiplier voor het eerst een show in België. De show in Antwerpen was zijn tweede show in Europa, na die in Tilburg de dag voordien. De tour heet “You’re Welcome” en doet in elf dagen zes verschillende Europese landen aan.

Wie is Markiplier?
Markiplier is een Amerikaanse YouTuber met meer dan achttien miljoen abonnees op zijn kanaal. Hij staat bekend om zijn YouTube-filmpjes waarin hij videogames speelt en waarmee hij al meer dan acht miljard totale videoweergaven verzameld heeft.

Op doortocht
Na de show kunnen we hem kort spreken en een paar vragen stellen over zijn bezoek aan Antwerpen. Hij vertelt ons dat hij niet de kans kreeg om de stad echt te bezoeken. Hij wil wel graag eens terug komen om dat te doen.

“Vriendelijk, beleefd en respectvol publiek”
Wanneer we Markiplier aanspreken over het publiek en hoe hij ze vond in vergelijking met zijn andere shows, vertelt hij ons dat het publiek heel vriendelijk, beleefd en respectvol is. “Zeker in vergelijking met mijn shows in Amerika. Die kunnen soms heel luidruchtig worden.” zegt hij.

Wie Markiplier zelf dicht bij huis nog live aan het werk wil zien, kan op 24 februari naar Keulen.


Dit artikel werd gepubliceerd door Het Nieuwsblad - online op 20/02/2018
Dit artikel werd gepubliceerd door Apen.be op 22/02/2018

vorige volgende