@ Omar Bouiraamane

In Antwerpen heeft iedereen wel een verhaal. Tijdens de mediaweek van Gazet van Antwerpen liepen reporters van StampMedia door de stad en plukten ze een toevallige passant eruit voor een leuk gesprek.

““Ik spreek vandaag af met vrienden. Ik ga shoppen, genieten en een chocomelk drinken in chocoladebar Quetzal. Mijn vaste café is The Geeky Cauldron, maar die zijn vandaag niet open. Dat café is helemaal in de geek setting: in de stijl van Marvel, DC, … alle soorten fandoms. De ene helft is meer een taverne in fantasy stijl, de andere helft is futuristisch ingericht.”

“Zelf doe ik ook cosplay. Ik ben onlangs nog naar FACTS in Gent geweest, als Sith, personage uit Star Wars. Ik was helemaal in het zwart gekleed, met lightsabers.”

“Mijn motor is mijn vrijheid. Sinds mijn achttiende heb ik altijd op twee wielen gereden. Nu het goed weer is, kan ik eindelijk van mijn machine genieten. Sinds ik klein ben, heb ik altijd gezegd dat ik een motor wilde. Het is ooit begonnen met een scooterke. Nu heb ik toch mijn machine onder mij.”

Deze publicatie kwam tot stand dankzij een exclusieve samenwerking met Gazet van Antwerpen. Zes jongeren van StampMedia draaiden in de eerste week van de paasvakantie mee op de stadsredactie van Gazet Van Antwerpen (GVA). Ze brachten verhalen uit hun eigen leefwereld, en speelden ook in op het dagelijkse nieuws in en rond Antwerpen.

Bekijk hier alle publicaties die de jongeren tijdens de mediaweek bij GVA hebben gemaakt.


Dit artikel werd gepubliceerd door Gazet van Antwerpen op 14/04/2023.

vorige volgende