Met ‘Boké’ proberen Nigel Lau (22) en Michael Morozov (19) de Antwerpse feesters in contact te brengen met wat ze zelf organische muziek noemen. Het event kwam voort uit een voorliefde voor dubstep, garage en diepe bassen. "Wij willen geen show offs, wij willen artiesten met passie!"

Op donderdag 5 februari vindt ‘Boké’ plaats in jeugdcentrum Kavka. De 22-jarige Nigel Lau en zijn kompaan Michael Morozov brengen een mix van funk, house en techno naar het Antwerps jeugdcentrum Kavka. Naar aanleiding daarvan hadden we met hen een gesprek over hun muzikale ideologie. Beluister het interview:

Het event kwam voort uit een voorliefde voor dubstep, garage en diepe bassen. Tegenwoordig is ‘Boké’ echter niet genre-gebonden. Nigel en Michael proberen een zo ruim mogelijk aanbod muzikale genres voor te schotelen. Ze dragen bescheidenheid hoog in het vaandel: "Geen show offs, wij willen artiesten met passie!"

De editie van donderdag 5 februari zal een mix van funk, house en techno. Speciaal voor deze editie slaat Boké op woensdag al de handen in elkaar met Next Level Shit. Samen brengen ze de Amalgamation EP-release van Oaktree & Avondlicht.

Boké stelde speciaal voor StampMedia een afspeellijst samen. Benieuwd naar hoe organische muziek klinkt? Ontdek het hier!

© 2015 – StampMedia – Thomas Verstrepen


Dit artikel werd gepubliceerd door Apen.be op 04/02/2015
Dit artikel werd gepubliceerd door Jongerenplaneet.be op 04/02/2015
Dit artikel werd gepubliceerd door Het Nieuwsblad - online op 04/02/2015