reacties (0)


De Engelse realityster Holly Hagan, bekend van de serie Geordie Shore, was op 19 april te gast in de Arena Hoogstraten, een van de populairste discotheken in de Noorderkempen. De Arena stond vroeger bekend als Highstreet.

One Of A Kind events nodigde de 22-jarige Holly Hagan uit om mee te komen feesten in Arena Hoogstraten. "Holly is een heel bereikbare persoon", klinkt het bij Paulien Bolhaar, oprichter van OOAK events. “Mijn ouders runnen in Baarle-Hertog de horecazaak Don Quichot. Dus heb ik mijn stoute schoenen aangetrokken en heb ik de Britse realityster uitgenodigd. Tot mijn grote verbazing zag zij dit helemaal zitten en is ze gekomen. Sindsdien zijn we vrienden. Het is de tweede keer dat Holly naar de Benelux komt. Telkens op mijn initiatief en daar ben ik trots op", bekent Paulien.

Ongeduldig

Het is drie uur. De fans in de Arena wachten al een uur ongeduldig op Holly. Intussen draait dj DROP DA FUNK house, dance en urban muziek. De sfeer is er alvast. "Wij staan hier al van 12 uur en om 14 uur mochten we binnen. We komen vanuit Knokke omdat we Holly zo speciaal vinden. Ze is helemaal anders dan haar collega's uit Geordie Shore. Ze is uniek", verkondigen twee 17-jarige fans uit Knokke heel enthousiast.

Van 46 naar 36

Om kwart voor vier, neemt de organisatrice me mee naar de backstage zodat ik rustig met Holly kan praten. De Engelse zit samen met haar manager te genieten van Belgische frieten. "Ik ben de jongste vier jaar veel vermagerd. Van een maatje 46 ging ik naar een 36. Mensen beseffen niet dat het zo lang duurt als je het op een gezonde manier wilt doen. Fitnessen doe ik niet graag. Ik zorg er gewoon voor dat ik gezond eet. Daarom heb het dieetboek Holly's body bible uitgebracht. Om andere mensen te helpen afslanken. Maar een Belgische friet kan er wel bij", zegt ze lachend.

Slapeloze nachten

Ben je niet moe van al dat reizen? “Eigenlijk wel. Gisteren ben ik met de voormalige castleden van Geordie Shore, Ricci Guarnaccio en Sophie Kasaei, uitgegaan. Het was leuk hen terug te zien maar wel vermoeiend omdat ik onmiddellijk van Manchester naar Brussel moest vliegen. Bovendien heb ik al drie dagen geen oog dicht gedaan. Straks moet ik naar Brussel om mijn boek voor te stellen. Ik heb zeer het druk met mijn boek, nieuwe kledinglijn en de serie. Gelukkig heb ik geen wallen. Een goede concealer van Dior doet wonderen”, grapt de tv-ster.

Dansen

De MC van dienst verschijnt achter de schermen om te melden dat Holly zich binnen enkele minuten naar het podium moet begeven om de fans te groeten en haar dansmoves te showen. “Maar ik dans niet graag, ik kan niet dansen. Zeker niet op een podium. Dat vind ik gênant”, klinkt het bij de ongeruste Holly. Nadat de Brit op het podium is gegaan om haar ongeduldige fans te groeten, vertrekt ze naar de vipruimte voor wat quality time met de gasten. Ze kunnen niet wachten om een een handtekening te bemachtigen of een selfie te maken met hun idool. “Sinds ik Holly's manager ben, heb ik leren omgaan met elk fototoestel of gsm”, vertelt Luke.

Fotosessie

De 22-jarige heeft geen tijd om te bekomen van de hevige muziek, lichten en massa fans omdat ze direct naar een andere kamer wordt geëscorteerd voor de fotosessie. Deze keer geen selfies in de donkere discotheek, maar een rustige,verlichte kamer met een huisfotograaf. “Ik vind het heel leuk dat ik de mogelijkheid kreeg om met Holly op te foto te staan. Ze stond er wel wat onzeker. Dat had ik niet van haar verwacht. Maar ze is wel heel mooi in het echt”, geeft Clara Truyens uit Beerse toe. Na de sessie wuift Holly nog vaarwel naar haar tevreden fans en vertrekt ze naar haar hotel in Brussel.

© 2015 StampMedia - Tara BoutalebDit artikel werd gepubliceerd door Jongerenplaneet.be op 19/05/2015 
Dit artikel werd gepubliceerd door Het Nieuwsblad - online op 19/05/2015 


Reacties

Plaats een reactie