De WeVibe, een vibrator die je met een smartphone kan bedienen, was een van de nieuwigheden op de eroticabeurs die in Waregem Expo werd gehouden. Thema van de beurs, die vlakbij het stadion van Zulte Waregem gehouden werd, was… voetbal. 

De eroticabeurs kon geen beter thema gekozen hebben. Terwijl de bezoekers zich een weg baanden tussen de vibrators, sexy verpleegsterpakjes en stripacts, trapte voetbalploeg Zulte-Waregem zich aan de overkant toch nog naar play-off 1.

Niet alleen in het Regenboogstadion, maar ook in Waregem Expo werd gescoord. De grote winnaar van de beurs? De WeVibe, een vibrator die je met een smartphone kan bedienen. Als manlief niet thuis is, kan hij op die manier toch nog zijn aandeel hebben in de pleziertjes van zijn vrouw. “Of als voorspel op weg naar huis, dan heb je iets te doen in de file”, voegde de verkoper er met een knipoog aan toe.

De beurs was meer dan een verkoopzaal voor vibrators en vrouwenoutfits. Je kon er ook allerhande SM-benodigdheden kopen, je inschrijven voor de pop-up swingersclub, een piercing laten zetten of mannenlingerie vinden. Iedereen kon er dus terecht voor zijn favoriete producten.

Strippers

De zaal, voor de gelegenheid volledig in het duister gehuld, maakte ook plaats voor enkele podia. Bezoekers konden er genieten van verschillende stripacts op het hoofdpodium en op het kleinere Ladies&Gentlemen’s-Podium of bondage en van zweepslagen op het SM-podium.

Er was ook live porno te zien, al moest je voor die shows wel extra betalen. Op die manier werden heel wat bezoekers buitenspel gezet, want na 20 euro voor het toegangsticket waren er maar weinig geïnteresseerden om nogmaals in de portefeuille te tasten voor een optreden.

Stripster Jolene speelde een uitmatch. Ze kwam met haar partner Andy vanuit Nederland om op te treden op de beurs. “Het publiek in Waregem is vaak nogal teruggetrokken. Ik heb het gevoel dat ze te verlegen zijn om te reageren. Nochtans gaat onze hele act over passie. Iedereen kan zomaar zijn kleren uittrekken op het podium, maar daar heb je niets aan. Bij ons gaat het om het dansen, om het vuur dat we in de show leggen en de blikken die we uitwisselen met het publiek. Dan verwacht ik van hen ook wel wat reactie.”

“Essevee Olé Olé”, klonk het vanuit het stadion na de laatste act van Jolene en Andy. Blijkbaar zijn Waregemnaars minder verlegen bij voetbalmatchen. Of misschien had een speler net zijn truitje uitgedaan?

© 2016 – StampMedia - Marjoke Werbrouck