© Student@night

Jeroen Bergers is voorzitter van Jong N-VA. Op 11 juli was Vlaamse feestdag en dat is voor Bergers en zijn partij een belangrijke dag. In deze podcast vertelt hij wat het betekent om 'Vlaming onder de Vlamingen' te zijn en gaat het onder meer over Vlaamse onafhankelijkheid. Gastheer Elian sluit af met een eigen interpretatie van Raymond van het Groenewouds 'Vlaanderen Boven'. 

In verkiezingsjaar 2024 wil Jeroen Bergers van Jong N-VA in dienst staan van zijn partij en zal hij campagne voeren. De partij verjongen, wordt belangrijk. Komen ook aan bod: het thema woke, het mogelijke presidentschap binnen Vlaanderen en het idee van Vlaamse onafhankelijkheid. 

Student@Night is een talkshowpodcast gemaakt door en voor jongeren en staat bekend om zijn humor en energieke aanpak, of zoals de makers zelf omschrijven: "De zotste talkshow met een streepje humor en f*cking veel energie." De redactie verandert jeugdcentrum De Serre in Hasselt om de twee weken in een dynamische talkshowstudio. Uit die samenwerking vloeide in december 2022 een 24 uur durende radiomarathon. 

Student@Night wordt gemaakt door Elian Pergola, Femke Thijs, Rana Car, Febe Coenen, en Thibau Thomassen.

Bekijk hier de andere afleveringen van Student@Night.


Dit artikel werd gepubliceerd door Het Belang Van Limburg op 22/09/2023.

vorige volgende