© Plafond

Hoe vaak stuiten we op obstakels die ons eigen plafond lijken te vormen? In de nieuwe ‘Plafond Podcast’ vragen Mehdi Chouachoua Bouali en Zydan Maximino Vieira Kips het telkens aan hun gasten, die elk op hun eigen manier het opgelegde plafond proberen te doorbreken in wat ze doen. Van een R&B-artieste over een inclusie-ondernemer tot een modeontwerper… Ze passeren allemaal de revue om de kijkers en luisteraars te motiveren en te inspireren om hun eigen en het maatschappelijke plafond te doorbreken, want f*ck het plafond! 

R&B-artieste Lyna bijt de spits af en is de eerste gast in de gloednieuwe 'Plafond Podcast'. Leer in deze aflevering Lyna en de R&B-scene in België beter kennen. Ontdek op welke obstakels zij nog botst in de muziekindustrie en voor welke grote R&B-groep uit de jaren negentig ze het voorprogramma mocht verzorgen. "Voor beginnende artiesten in indie, rock of pop willen ze wel een platform bieden op de radio, maar voor beginnende hiphop- of R&B-artiesten vaak niet."

Plafond Podcast wordt gemaakt door Mehdi Chouachoua Bouali, Zydan Maximino Vieira Kips, El Mahdi Ayoud en Amadou-Oury Diallo. De podcast luisteren kan ook op Spotify of via Apple podcasts

vorige volgende