ANTWERPEN  - Als eerste in de categorie performance op Kunstbende in Antwerpen brengt Karolien Segers (18) ‘Verwacht het onverwachte’. De titel misstaat zeker niet. Haar comedyvoorstelling gaat over de alledaagse dingen waarmee we allemaal vertrouwd zijn.

“Ik ben opgegroeid met comedy en erger mij aan vele dingen in de wereld. Daar haal ik mijn inspiratie uit en ik ben blij dat ik dat mag doen. Er zullen zeker nog vele ergernissen aankomen”, zegt ze. “Vrouwen zagen en hebben vele grotere borsten dan ik. Maar op dit moment ben ik gelukkig.”

Karolien laat met deze voorstelling zien dat ze echt wel ballen aan haar lijf heeft wanneer ze vertelt over het feit dat ze graag mee had gedaan Movember, de maand waarin mannen hun baard lieten groeien. “Ik vond het zo spijtig dat ik niet kon meedoen met die actie dat ik heb besloten om mijn okselhaar te laten groeien. Niemand die het zag, tot ik op de trampoline aan het springen was met mijn armen in de lucht. Gênantste moment ooit!”

Hoe voelde ze zich na het optreden? “Ik was best heel zenuwachtig, ben verschillende dingen vergeten te vertellen maar ben over het algemeen tevreden over mijn prestatie. Wat de jury ervan vindt zal nog afwachten worden, maar ik denk er niet teveel over na. Nu wil ik even rusten en kijken naar de andere optredens, zonder stress.”

© 2013 – StampMedia – Marlies Van Bael, Video: Fatima-Zahra Naimi


Deze videoreportage werd gepubliceerd door Allesoverjeugd.be op 10/03/2013