Heb je een belangrijke vergadering ingepland, maar vind je geen locatie? Heb je zin om een podcast of radioprogramma te maken, maar heb je niet het juiste materiaal? Wil je graag een video maken in een leuke videosetting, maar lukt het niet voor die ene te kleine witte muur op het werk? StampMedia verhuurt lokalen waar dat allemaal kan.

 

Vergaderruimte

StampMedia beschikt over een vergaderruimte waar je workshops kan geven. Er staat een podium en er is plek voor een beamer. Dankzij de kleine keuken is er de mogelijkheid om je collega’s of deelnemers een kopje koffie of thee aan te bieden.

Montagecellen

In elk van de twee montagecellen staat een iMac met een groot scherm en externe speakers. De cellen zijn ruim genoeg voor twee personen. Op beide computers is Adobe Premiere Pro geïnstalleerd.

Radiostudio

Onze radiostudio bestaat uit twee ruimtes: een opnamestudio waar de gesprekken plaatsvinden en een aangrenzende ruimte waar alles kan worden opgenomen via Adobe Audition en eventueel achteraf bewerkt kan worden. De opnamestudio bevat twee microfoons. De studio is ook geschikt voor voice-overs. 

Videostudio

Dankzij een oprolbaar wit scherm kan de studio gebruikt worden voor fotoshoots. Ook studio-opnames kunnen er plaatsvinden en er is een green key. De volgende lampen zijn aanwezig: 

- 3x ledverlichting (Litepanels LP-1x1 BI-focus) 
- 2x spot lights (Dedolight)
- 1x ledlamp ringlicht (FalconEyes DVR-512DVC) 

Daarnaast is er een backstage voorzien waar je je kan omkleden en opmaken. 

Wil je meer informatie over het gebruik van onze ruimtes of prijzen? Vul onderstaand formulier in, dan nemen we contact met je op. Voor reservaties voor de dag zelf of de dag erna bel je best naar +32 (0)3 294 68 38.